FOTO by Zara

Moda

Zara ima najupečatljiviji asimetrični kombinezon s cvjetnim uzorkom!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2022.

Obožavamo nebesko plavu boju!

Proljeće i sunčani dani su stigli, a mi ne možemo sakriti oduševljenje. Veselimo se druženjima s ekipom, roštiljanju, odlascima na izlete, u park, vožnji biciklom, rolanju i još mnogim drugim aktivnostima. Radujemo se ispijanju kavica na terasi, kao i voćnih koktela s najdražom prijateljicom.

Pred nama su i brojne svečanosti… Ne znamo koju točno važnu prigodu imate, udaje li vam se prijateljica, jeste li krizmana ili krsna kuma ili vam netko blizak ide na pričest, no sigurni smo da za tu priliku želite zablistati.

Proljeće je rezervirano za cvjetne motive jer na suncu, oni najviše dolaze do izražaja. Mi smo upravo u Zari pronašli jedan kombinezon koji izgleda besprijekorno, a koji nas svojom nebesko plavom bojom priziva ljetne dane. Najradije bismo ga prošetali uz naše Jadransko more, a prije toga odjenuli ga na jednu od spomenutih prigoda.

Ovaj asimetričan kombinezon na jedno rame krasi šarmantna mašna, kao i floralni print, a napravljen je u stilu širokih nogavica. Plesni podij u ovom ljepotanu bit će potpuno vaš, a kako bi mašna došla do izražaja, naš savjet je nositi frizuru u stilu visokog repa ili punđe.

Njegova cijena iznosi 349,90 kuna, a pronaći ga možete na LINKU.