FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home x Disney posteljine zbog kojih najmlađi neće izlaziti iz kreveta

Krešimir Šustić 25. lipnja 2020.

Preslatki primjerci u kojima se snuju samo najljepši snovi!

Nema ljepšeg osjećaja od onoga kada se nakon napornog dana vratimo u svoje gnijezdo, skinemo sa sebe svu odjeću, otuširamo se i kao nagradu, legnemo u čist i udoban krevet.

Dok s druge strane, jedan od najgorih osjećaja na svijetu je kada ujutro zazvoni zvono alarma, a mi bi najradije ostali ležati prekriveni preko glave, daleko od svih i svega.

Upravo zato nam nije jasno zašto malena djeca ponekad ne žele ići spavati i rade bespotrebne drame oko odlaska u krevet, a mi bi dali sve na svijetu samo da barem na pet minuta ubijemo oko i uplovimo u zemlju snova.

Možda se cjelokupna situacija promijeni nakon što ih iznenadimo novim asortimanom koji je izbacio brend Zara Home u suradnji s dobro poznatim Disneyem.

Dvije predivne posteljine i deke na prvi pogled djeluju kao najudobnija stvar okupana svježinom finih mirisa, zbog kojih ćemo poželjeti zamijeniti svoj veliki krevet s njihovim.

Jastučnica – 49,00 kn

Mickey verzija nam dolazi u zelenoj nijansi skupa s motivom neodoljivog miša i kariranim uzorkom, a Minnie Mouse primjerak u žutoj boji s nezaobilaznim cvjetnim uzorkom.

Navlaka za poplun – 219,00 kn

Posteljine su napravljene od laganog perkala, a dekice od mekog flisa, koji je idealan za prijelazno razdoblje između godišnjih doba.

Navlaka za poplun – 359,00 kn

Nadamo se kako će biti presretni jer će im soba zablistati u novom ruhu i snove im učiniti lagodnima i bezbrižnima.

Deka – 219.00 kn

Napominjemo da cjelokupan asortiman dolazi u različitim veličinama, stoga cijene variraju ovisno o modelu.

Deka – 219,00 kn