FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home tanjuri za samo 45 kuna na kojima želimo posluživati božićne kekse i kolače

Krešimir Šustić 28. listopada 2020.

Djed Božićnjak, sob ili božićno drvce?

Trenutno smo u fazi svakodnevnog traženja zanimljivih i upečatljivih božićnih ukrasa koje ćemo kroz nekoliko tjedana smjestiti u vidljive kutke naših domova kako bi unijeli blagdanski dašak.

Tako ćemo uskoro interijere dekorirati lampicama, prigodnim posteljinama, jastucima, dekama, ali i ostalim predmetima koji nam nagovještaju skori dolazak najljepšeg dijela godine.

S obzirom na to da su trgovine već lagano krenule s pripremom blještavog asortimana, nemoguće je ne obratiti pažnju na sve divne predmete koji upadaju u oči, htjeli mi to ili ne.

Do sada smo predstavili nekoliko zanimljivih stvarčica kojima možemo obogatiti izgled naših kuhinja, no ono što smo upravo pronašli, totalno nas je oduševilo i pojačalo želju za dekoriranjem.

Brend Zara Home se pridružio web shopovima koji su uvrstili božićne artikle u svoje nove kolekcije, te izbacio pregršt preslatkih primjeraka koje stavljamo na listu želja.

Među njima se posebno ističu tri tanjurića s motivima Djeda Božićnjaka, božićnog drvca i soba koji će u naše malene oaze mira donijeti dodatnu dozu radosti i veselja.

45,00 kn

Napravljeni su od melamina, a idealni su za posluživanje keksića i kolačića koje ćemo servirati na Badnju večer ili za blagdanski ručak s obitelji i najbližima.

45,00 kn

Odlična vijest koja nas vuče da ih kupimo čim prije je da dolaze po pristupačnoj cijeni od samo 45,00 kuna po komadu.

45,00 kn