Dekor

Zara Home + Snoopy – ukrasni jastuk za filmske večeri

Mia Vodopija 13. svibnja 2021.

Snoopy ukrasni jastuk je savršeni dekorativni dodatak

Snoopy je glavni lik u Peanuts stripovima, on je kućni ljubimac Charlieja Browna (njegov najbolji prijatelj) koji brine o njemu. Snoopy je blagoslovljen bogatim fantazijskim životom. On je odan, smiješan, maštovit i dobrodušan. Također je iskreno sretan pas, koji voli izvoditi svoj “happy dance”. Jedino što ga istinski uznemiruje je nedostatak večere.

Kao pas, Snoopy jako mrzi mačke. Vi vjerojatno niste kao Snoopy i ne mrzite strastveno mačke, već biste se rado mazili sa svojom na ovom mekanom prekrasnom ukrasnom jastuku.

Ako vas zanima održivost i okoliš, dobro je napomenuti da je ukrasni jastuk Snoopy napravljen od najmanje 25 % recikliranog poliestera. Reciklirani poliester proizvodi se od uporabljene PET plastike, čime se smanjuje potrošnja vode, energije i prirodnih resursa.

Ispuna od recikliranog poliestera dobiva se iz plastike, kao od one od koje se izrađuju boce za vodu. Materijal se prikuplja, klasificira i čisti kako bi se reciklirao u novo vlakno, čime se smanjuje plastični otpad i proizvodnja neobrađenog vlakna.

Snoopy ukrasni jastuk je savršen dodatak dječijoj sobi s obzirom na to da djeca vole mekanog Snoopyja ili je pak savršeni dekorativni dodatak za filmske večeri s obitelji, prijateljicama, ekipom s posla ili s dečkom. Uz kokice, čips i ostale slane grickalice ili možda osvježavajući brzi lagani kolač od limuna i borovnica, vaša filmska večer neće proći nezapamćeno!