FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home prodaje starinski drveni stolac koji u nama pobuđuje sentimentalnost!

Viktoria Mikulić 09. srpnja 2020.

Stvoren za sve ljubitelje rustikalnog namještaja...

U životu se sve može zaboraviti, ali djetinjstvo nam ostaje zauvijek. Tih bezbrižnih uspomena uvijek se s nostalgijom prisjećamo i ponekad bismo se barem na trenutak voljeli vratiti u to vrijeme te malo odmoriti dušu.

Nažalost, to nije moguće, no upravo to prisjećanje stvara nam toplinu oko srca.

Mnogi od nas imali su tu privilegiju družiti se s bakom i djedom i slušati njihove zanimljive dogodovštine iz mladosti, a jedan od trenutaka kojeg posebno pamtimo je upravo onaj gdje baka plete naš džemper ili dekicu u svom naslonjaču, dok u pozadini tinja vatra.

Upravo taj stolac posebno pamtimo, a neki su si čak dali truda da isti tapeciraju i zadrže u vlastitom domu kako bi čak i onda kada naši preci više nisu uz nas, osjetili njihovu prisutnost svoja četiri zida.

Zara Home upravo je lansirala drveni stolac rustikalnog izdanja koji nas je podsjetio na sve one priče koje smo kao maleni slušali i s takvim žarom upijali.

Ova komad namještaja izrađen je od kišnog drva, koje je prethodno tretirano kako bi se postigao starinski izgled i rustikalni stil. Stolac dolazi rastavljen u dva dijela koji se mogu lako sastaviti.

Ne znamo je li i u vama pobudio sentimentalnost, no nas je definitivno raznježio.

Cijena mu je paprena što nas je pomalo odbilo, čak 999,00 kuna, no barem smo dobili inspiraciju za ‘uradi sam’ ideje. Čini nam se da ne bi trebalo biti prekomplicirano napraviti ovakav dekor koji će zasigurno unijeti dašak prošlosti u svaki ambijent.