FOTO by Zara Home

Kids

Zara Home plišani dinosauri za veliku i malenu braću!

Viktoria Šafranić 26. ožujka 2021.

Više nema svađe jer ovaj ljepuškasti dinosaur dolazi u dvije veličine...

U današnje vrijeme pametnih telefona i ostalih gadgeta, djeca su sve više bombardirana tehnologijom koja ih malo pomalo odvaja od onih najljepših igara.

Također, biti roditelj danas je puno teže jer posao od nas zahtijeva maksimalnu posvećenost i često ne nalazimo dovoljno vremena da se posvetimo svojim mališanima. Sve su to izazovi koji nas muče, no ipak se trudimo zadržati ono nešto što nas podsjeća i na naše djetinjstvo, a to su plišane igračke.

Ta mekana stvorenja uz koja smo uvijek lakše zaspali i koji su nas spremno štitili kada god bismo se bojali mraka, jedni su od rijetkih primjeraka igrački koje su dan danas popularne.

Uz asortiman za dom, Zara Home nudi mnoštvo zanimljivih stvarčica za djecu kojima je teško reći NE, a među njima su se ovih dana pojavili i dinosauri plišanog izdanja.

Oni dolaze u dvije veličine tako da više neće biti svađe između braće i sestara, već će svatko imati svog ljubimca. U nježnoj bež boji, s repom prepunim vibrantnih nijansi, ovaj će dinosaur biti pravi modni dodatak svakoj dječjoj sobi. Čak i ako jednu večer niste u blizini svojih prinčeva i princeza, vaše će djetešce uvijek imati alternativu za zagrljaj.

Možda ih ne možemo uvijek odvojiti od crtanih filmova, no već je jedan maleni korak dovoljan da im priuštimo nezaboravne dječje trenutke, a ovi preslatki dinosauri zaista su neprocjenjiva vrijednost.

Za sve kojima su prirasli srcu, naručiti ih možete putem Zara home web trgovine.