FOTO by Zara Home

Dom

Zara Home lansirala asortiman za vaše mace!

Mia Vodopija 07. srpnja 2021.

Počastite svoju macu s novom kolekcijom iz Zare Home!

Kućni ljubimci su definitivno naši najbolji prijatelji – uz nas su kada smo sretni, kada smo tužni, kada ih trebamo. Mogu detektirati naše emocije, napadaje, pa čak i nisku razinu šećera u krvi.

Mnogi duguju svoje živote upravo svojim četveronožnim najboljim prijateljima – upravo zato ima smisla da ih želimo počastiti kada god možemo.

Najbolja i najfinija hrana koju naši životinjski prijatelji mogu dobiti, baš kao i dovoljno prostora za igru, trčanje, skrivanje, odmor i spavanje samo su neke od stvari koje ćemo im rado pružiti.

S obzirom na to da smo fanovi Zare Home, odlučili smo provjeriti što nam je novo spremila. Pozitivno smo se iznenadili vidjevši kolekciju za mace!

Početkom godine Zara Home je nadogradila svoj asortiman s Pets kolekcijom i tako učinila opremanje doma za naše četveronožne prijatelje još uzbudljivijim.

Nakon što su psima posvetili jednu veliku, proširenu kolekciju, došlo je vrijeme i za mačke koje su dobile nekoliko stylish dodataka za dom.

Svi novi lansirani proizvodi kolekcije su dizajni u zemljanim tonovima, ali funkcionalnost je srž kolekcije.

U ponudi su pletene košare za mace s otvorom, kao savršeno mjesto za odmor i igru, te heklani miševi s kojima bi se mace igrale i na kojima bi brusile nokte.

Dakle kolekciju ispunjavaju praktični predmeti, bitni za igru, koji će omogućiti vašoj maci mentalnu i fizičku zanimaciju.

Cijelu kolekciju pronađite na linku.