FOTO by Zara Home

Dom

Zara home kalupi za božićne keksiće koje moramo imati

Krešimir Šustić 13. studenoga 2020.

Kuhinjski dodatak koji će nam pomoći da obogatimo naš stol blagdanskim slasticama

Svi znamo da je adventsko doba godine popraćeno radosnim trenucima koje stvaramo uz najbliže članove obitelji i prijatelje u toplini naših prigodno uređenih domova.

Naredni mjeseci će vrvjeti od raznih druženja, kućnih zabava i slavlja, te samim time imamo potrebu urediti naše životne prostore šarenim lampicama i šarmantnim dekoracijama.

Osim ukrašavanja naših interijera, slušanja božićnih pjesama i gledanja filmova, posebnu pažnju ćemo posvetiti i pripremi blagdanskih slastica poput božanstvenih fritula, kolača i keksića.

Trgovine kućnim potrepštinama među svoje artikle su uvrstile mnoštvo popratnih predmeta koji će nam olakšati izradu istih, te nam pomoći da blagdanski stol zablista u neodoljivom ruhu.

U ponudi brenda Zara Home smo pronašli neodoljive kalupe za keksiće koje nakon što ispečemo, stavljamo na poseban tanjurić kako bi počastili djeda Božićnjaka.

69,00 kn

Oblik simpatičnog soba i sjajne zvijezde dolazi u tri različite veličine, pakirano je po tri komada u jednom paketu, a dolaze po odličnoj cijeni od samo 69,00 kuna.

69,00 kn

Tu su i silikonska izdanja u obliku zaštitnog znaka badnje večeri, božićne jelke, koja nam dolaze pakirana po četiri primjeraka po cijeni od 89,00 kuna.

89,00 kn

Pravo je vrijeme da krenemo u shopping kuhinjskih dodataka koji će obogatiti naše blagdane i dom nam ispuniti božanstvenim mirisom cimeta, vanilije i naranče.