FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home dječji tepisi uz koje djeca mogu biti djeca!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2020.

Ovih 5 neopisivo lijepih modela zablistat će u mnogim dječjim sobama...

Ima li divnijeg posla na ovom svijetu od uređenja dječje sobe? Svi roditelji zasigurno bi se jednoglasno složili da ne postoji slađi zadatak od uljepšavanja ambijenta za njihove najmlađe. Od bojanja zidova, biranja krevetića, ormara, pisaćeg stola do nekih popratnih accessoriesa koji sobu pretvaraju u pravi raj.

Želimo da taj maleni kutak postane cijeli njihov svemir u kome neće nedostajati smijeha, baš kao što oni za nas predstavljaju sve na ovome svijetu i svake sekunde u danu nam izmame širok osmijeh na licu.

Prilikom uređenja dječje sobe, roditelji možda imaju glavnu riječ, no uvijek je dobro uključiti i mališane, ukoliko zaista nisu premaleni, kako bi se osjećali uvaženo i dopustiti da sami odaberu neke od ključnih stvarčica.

Većinu dana djeca provedu na podu, zabavljajući se svojim omiljenim igračkama, stoga je bitno da podloga na kojoj sjede bude mekana i ugodna.

Zara Home nikada nas nije iznevjerila u ponudi stvarčica za najmlađe pa tako i ovog puta donose dekor koji će razvedriti najljupkiju prostoriju.

Ako nas pitate, dječja soba bi trebala biti vesela i razigrana jer to je prostor u kojem djeca zaista mogu biti djeca. Uz nove tepihe s potpisom Zare Home, dječji kutak zračit će pozitivnim raspoloženjem u svako doba dana.

Kad god uđete u njihovu sobu, razvedrit će vas simpatični dezeni poput jazavčara, kućice, točkastog uzorka, zvjezdica i duge, popraćeni vibrantnim bojama. Iako imaju mnoštvo detalja u upečatljivim nijansama, većina kao podlogu ima bež boja koja se svugdje lako uklapa.

Iako su neki namijenjeni za kupaonu, mi apsolutno svih 5 modela vidimo u dječjoj sobi.

Potražite inspiraciju u galeriji i doznajte njihove cijene: