FOTO by Zara Home

Dekor

Zara Home božićne kuglice stvorene su za najljepše božićno drvce

Krešimir Šustić 20. studenoga 2020.

Magične dekoracije bez koji ne možemo zamisliti Badnju večer

S obzirom na to da se već nalazimo skoro na polovici mjeseca studenog, sve više možemo uživati u raznim dekoracijama kojima ćemo ukrasiti naše domove prilikom nadolazećih blagdana.

Trgovine kućnim potrepštinama u svoje ponude su uvrstile neodoljive artikle koji će nam pomoći da napravimo vlastiti adventski ugođaj u našim životnim prostorima.

Tako možemo pronaći mali milijun šarenih dodataka koje ćemo postavljati u kutke naših oaza mira i samim time istaknuti svoju kreativnu crtu.

Naravno, zvijezda svakog Božića je definitivno jelka na koju postavljamo ornamente naslijeđene od strane naših mama i baka, ali i one nove koje nam oduzmu dah kada ih ugledamo na policama shopova.

U moru milijun različitih primjeraka, nama su za oko posebno zapele one koje smo pronašli na web shopu brenda Zara Home i odmah smo ih poželjeli nabaviti kako bi obogatili našu privatnu kolekciju.

Dolaze u raznim oblicima od kojih se ističu zvjezdani, oblik snjegovića, kućice i klasičnih kuglica, a napravljene su od porculanskog i mekanog baršunastog materijala.

Kada se cjelokupna obitelj skupi i krenemo s dekoriranjem božićne jelke, znamo da su zabava i radosti osigurani, pogotovo uz ove predivne primjerke.

U nastavku slijedi galerija fotografija s naših 10 favorita koji dolaze pakirane u čarobnim kutijama po tri ili četiri komada.