FOTO by Zara

Moda

Zara haljine u proljetno-ljetnom izdanju na brutalnom sniženju!

Viktoria Mikulić 05. siječnja 2024.

Ako ih se ikada isplati kupiti, to je upravo ovaj trenutak...

Kada završe blagdani, prvo što jedva čekamo je proljeće. Dobro, neki možda skijanje i Valentinovo, ali većina osoba sanjari o prvim zrakama sunca i ispijanju kavica na terasama…

No ipak, mnogima je nezamislivo kupovati ljetnu odjeću zimi jer nam se to čini pomalo neprikladno s obzirom na vremensku prognozu, a to je zapravo najisplativija investicija.

Krajem prosinca, započela su sniženja kod većine high street brendova i koliko god ne volimo gužvu, moramo priznati da su cijene toliko prihvatljive da je nemoguće ništa ne kupiti. Uostalom, uvijek nam preostaje online shopping gdje u miru možemo popuniti svoju virtualnu košaricu, a ako nam nešto i ne odgovara, vrlo brzo isto možete vratiti.

Baš poput cipela i torbi, haljine su najveća slabost svake fashionistice. Ovog puta, odlučili smo zaviriti u Zaru ne bismo li pronašli proljetne i ljetne modele haljina po super cijenama.

17,99 EUR
15,99 EUR
29,99 EUR
29,99 EUR
12,99 EUR
29,99 EUR
12,99 EUR
15,99 EUR
12,99 EUR
17,99 EUR

Od slip haljina, primjeraka od mješavine lana, do mini haljine s detaljem mašne, izdvojili smo 10 modela koji neće proći nezamijećeno.

Od žute, ružičaste, peachy nijanse, pa sve do nježne lila i sive, Zarine haljine apsolutni su favoriti za ljeto 2024., bez obzira nosili ih za dnevni look uz niske sandale ili svečaniji look uz potpetice.

Vjrujemo da će barem jedna biti vaša modna suputnica za proljetne i ljetne dane, s obzirom da im se trenutne cijene kreću od 12,99 do 29,99 eura.