FOTO by Zara

Moda

Zara fuchsia top s mašnom zbog kojeg jedva čekamo vikend izlaske

Krešimir Šustić 14. travnja 2020.

Traperice, vruće hlačice, suknja ... Neograničen broj kombinacija!

Dok provodimo dane u karanteni, zatvoreni od svijeta i svih zabavnih stvari koje volimo raditi, maštamo o danima kada ćemo opet slobodno moći šetati gradom i neometano se družiti s najdražim ljudima. Naravno, tu su i izlasci u najdraže klubove vikendom u kojima bi po cijele noći plesali, uživali u trenutku i jednostavno slavili život.

Zara traper top odličan je izbor za večernje izlaske koji se pamte

Čekajući neke bolje dane ne moramo sjediti doma i tugovati, već možemo slobodno pratiti novitete koji su preplavili web shopove omiljenih nam brendova. Kako bi izlazak iz ove situacije proslavili na prigodan način, prvi korak je biranje outfita kojim ćemo dokazati kako nam je ova pandemija dobrodošla i kako nije uopće bila toliko loša.

Švrljajući internetom, završili smo na stranicama Zare i uistinu se oduševili onime što smo pronašli. Top je donedavno bio sportski komad koji se većinom furao na treninge i ostale sportske aktivnosti, no kako smo već naviknuti da se moda mijenja, sada je postao in stvarčica koju spajamo s trapericama, vrućim hlačicama i suknjama.

Donosi štih 90-ih u kojima je bio izrazito popularan, a u novom ruhu izgleda bolje nego ikada. Ljepotan koji nam je zapeo za oko dolazi u neodoljivoj boji fuchsia i krasi ga trendy mašna koja se veže na stražnjoj strani.

Ukoliko ga odaberete za vašu kombinaciju donijet će vam osjećaj kao da ste filmska diva koja obara stilom.

Kupiti ga možete na LINKU za 139,90 kuna i već sada pripremiti savršeni stajling za budući vikend izlazak.