FOTO by Zara

Moda

Zara elegantna haljina s perlicama ukrast će poglede na svim svečanostima!

Krešimir Šustić 19. svibnja 2020.

Pravo je vrijeme da se dotjeramo i krenemo s proslavama!

Iako malo drugačija, sezona svečanih prigoda vratila se nakon nekog vremena, a to je prava prilika da se napokon dotjeramo i zablistamo u svom najboljem izdanju.

Svaka fashionistica zna koliko je mukotrpno i ponekad frustrirajuće pronaći pravi odjevni predmet u kojem će se osjećati trendy, elegantno i ponosno na svoj modni odabir.

Upravo zato smo tu mi, da vam serviramo na pladnju novu ponudu omiljenih high street brendova i olakšamo vam potragu za komadom u kojem ćete oduzimati svu pažnju.

Najkompetentnija za takve stvari definitivno je haljina, ženstvena krpica koju svaka dama posjeduje u svom ormaru za dane u kojima je potrebno pokazati kako je to biti pripadnica ljepšeg spola.

Favorita kojeg svakodnevno viđamo na gradskim ulicama, ovoga smo puta pronašli na Zara web shopu i istog se trena zaljubili u dizajn u kojem nam dolazi.

Nude nijansa pun je pogodak u kojem ne izgledamo prenapadno, a s druge strane djelujemo totalno chic i glamurozno.

Krase je perlice i kombinirani vezovi, pa tako cjelokupan izgled podsjeća na 20-e godine prošlog stoljeća s dozom rustikalnog štiha.

Uz sandale u boji i statement torbicu vaš look bit će nezaboravan, a osjećat ćete se kao prava modna ikona koja zna kako besprijekorno isfurati dobar model haljine.

Veličanstvenu ljepoticu možete nabaviti klikom na LINK i skratiti si muke prilikom odabira savršenog komada.