FOTO by Zara

Moda

Zara drapirana točkasta haljina u nebesko plavoj boji proizašla je iz raja

Krešimir Šustić 16. travnja 2020.

Čim vidimo nešto ovakvo, dan nam je bolji!

Neke krpice možemo sa zadovoljstvom nositi i po kući, pogotovo sada kada smo u karanteni i izolirani od vanjskog svijeta. Iako možda nije isti gušt koji bi imali kada bismo ih ponosno šetali gradom, dobro nam dođu u stvaranju romantične ili poslovne atmosfere. Srećom, u moderno doba, shopping je aktivnost koju možemo obavljati iz udobnosti naslonjača zahvaljujući omiljenim web shopovima.

Točkasta suknja u 2 neodoljive boje stvorena je za ples na mjesečini

Tako bez problema možemo pratiti nove kolekcije koje nam lansiraju naši omiljeni brendovi i pripremati se za stylish izlazak iz karantene koji svi željno iščekujemo. Kao što znamo, modni svijet zbog pandemije nije stao i to nas veseli jer se bez problema možemo nastaviti diviti predivnim stvarčicama.

Švrljajući online trgovinama, završili smo na onoj high street brenda Zara i kao i uvijek oduševili se ponudom neodoljivih komada koje jedva čekamo nositi. Za oko nam je zapela predivna haljina u nebeskoj plavoj boji, a krasi je točkasti uzorak koji je veliki trend ove sezone.

Drapirana je i ima pufaste kratke rukave, a možete je nositi na sandale, tenisice i na omiljeni par natikača. Kada izađete iz karantene, vjerujte nam na riječ da će vam se svi diviti, a zbog uskog kroja savršeno možete pokazati vašu liniju.

Ako vas se dojmila kao i nas, kupiti je možete klikom na LINK.