FOTO by Zara

Moda

Zara cipele i čizme koje blješte na sve strane!

Mia Vodopija 10. prosinca 2021.

Zara uvijek lansira nešto neočekivano!

Imamo osjećaj da tek što smo ušle u prosinac, već se bliži njegova sredina, a brzo će nas stići i njegov kraj! Toliko smo bile uzbuđene u prethodnim mjesecima za blagdansko doba da smo jedva dočekale ovaj prosinac.

Osim Božića, adventskih manifestacija i blagdanskih zabava, tu je i ona velika svečana novogodišnja proslava. Što li će nam donijeti 2022., koje uspone i padove, nove prijateljice i prijatelje ili možda čak nove ljubavi?

Govorimo li o novogodišnjem outfitu, jedna od glavnih ideja kojom se vodimo definitivno je glamur i elegancija prožeta trendi elementima koji savršeno zaokružuju cijelu modnu priču.

Bez obzira na temperature i zimsko razdoblje u kojem se nalazimo, novogodišnji odabir može koketirati s laganim odjevnim predmetima koji će zasigurno pomoći u kreiranju nezaboravne kombinacije u kojoj ćete se osjećati poput filmske zvijezde.

Naime, fine svilene ili baršunaste teksture, mnoštvo glittera i šljokica kao i posebnih krojeva ono je što karakterizira odjevni odabir koji će privlačiti svu pažnju.

High street brendovi iz sezone u sezonu neprestano nas uveseljavaju ponudom dostojnom one dizajnerske, a Zara se istaknula kao brend koji njeguje posebnu estetsku notu. Upravo zato smo izdvojile najupečatljivije gležnjače, visoke čizme, cipele s potpeticama i sandale iz njihove ponude, koju možete pogledati u galeriji ispod.

Kako god da se obučete, nije bitno koliko ono da provedete novogodišnju zabavu s osobama do kojih vam je stalo!