FOTO by Instagram @zara.outfits / @silviacatarina / @loshoppingdazara

Moda

Zara bijela haljina s voluminoznim detaljem za dugoiščekivane rooftop partije

Daria Lovrić 21. lipnja 2022.

Pravi je odabir za vruće ljetne evente...

Želite li se istaknuti i biti primijećeni, a u isto vrijeme odisati samopouzdanjem i elegancijom s dozom seksepila? Sve vam to može omogućiti jedan komad odjeće!

Ne morate dalje tražiti – za vas smo pronašli WOW haljinu ovog ljeta!

Riječ je Zarinoj, satiniranoj haljini s voluminoznim detaljem. Ova dražesna ljepotica prljavo bijele je boje, ima ravni izrez na prsima i tanke naramenice. Ono što nam je ukralo pažnju je voluminozni detalj na prsima koji joj daje posebnu čar i dozu nježnosti.

Zara satinirana haljina 1
Zara satinirana haljina

Iako je vrlo kratka i uska, radi romantičnog detalja na prsima ostavlja dojam elegancije i sofisticiranosti.

Zara satinirana haljina 2
Zara satinirana haljina

Napravljena od viskoze – laganog materijala omiljenog za izradu ljetne odjeće, ima i postotak elastina koji će se savršeno prilagoditi vašem obliku tijela i istaknuti glavne adute.

Zara satinirana haljina 3
Zara satinirana haljina

Osim što je miljenica Instagrama – HIT haljina iz Zare, vladat će na ljetnim festivalima, u beach barovima i na rooftop partijima

Uz ovu prekrasnu ljubimicu podignite kosu kako bi istaknuli chic detalj i otvorili lice, iskombinirajte zlatni nakit i clutch torbicu te odaberite sandale s visokom potpeticom.

Cijena ove krasotice je 399,90 kuna, a možete ju pronaći u Zara trgovinama ili preko weba. Želite li uhvatiti svoj primjerak požurite jer je zaludila sve fashionistice!

Zara satinirana haljina 4
Zara satinirana haljina