FOTO by Zara

Moda

Zara baloner haljina u lila nijansi zavodi sve koji nam se nađu na putu

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Komad koji pokriva najbitnije, a otkriva glavne adute!

Svatko od nas bi u vlastitom ormaru trebao posjedovati barem jednu stvarčicu koja nam pruža osjećaj seksepila, te u nama budi prave zavodnike koji dobrim komadom mogu osvojiti cijeli svijet.

Neki smatraju da je za pravu atraktivnost potrebno odjenuti nešto što otkriva intimne dijelove tijela, što je zapravo krajnje neukusno jer sasvim je dovoljno istaknuti nogu prorezom ili naglasiti figuru.

S obzirom na to da se trenutno nalazimo u ljetnoj sezoni i favoriti među odjevnim predmetima su haljine, prava je prilika da kupimo neku malo izazovniju kako bi se osjećali zavodljivo.

Zara, kao omiljena modna destinacija bila nam je prva postaja na kojoj smo zastali, znajući da novitete izbacuje svakih nekoliko dana i da sigurno možemo pronaći model koji će odgovarati našim zahtjevima.

U upečatljivoj lila nijansi, za oko nam je zapeo spoj popularnog jesenskog i proljetnog ogrtača, balonera, te lepršave kraljice koja je osvojila društvene mreže i naša srca, haljine.

Gornji dio je klasičan kroj s ovratnikom, gumbima i pojasom koji ističe liniju tijela, a donji dio je dizajniran s prorezom sa strane koji nam omogućuje da se osjećamo prozračno i da suptilno izbacimo dio bedra.

Komad koji nam može poslužiti i najesen, ljeti je idealan za večere na otvorenom i šetnje, a uz upečatljivu torbicu i sandale, zasigurno je kombinacija kojom osvajate srce vaše bolje polovice koja neće moći skinuti pogled s vas.