FOTO by Zara

Odjeća

Zara 3D cvjetni top namijenjen je hrabrijim fashionisticama!

Una Lora Banjac 10. lipnja 2024.

Biste li se usudili isfurati nešto ovakvo?

Zara je street brend kojem se često vraćamo – hit modni dodaci i upečatljiv nakit, zanimljivi krojevi, boje i dizajn te more mirisnih parfema sve su ono što nas često motivira da škicnemo Zarinu bogatu ponudu.

Ovog smo puta naišli na neodoljivo zavodljiv bijeli top koji predstavlja pravo utjelovljenje romantike i ljetnog sanjarenja!

Zara

Ovaj kratki top ima ravan izrez s V otvorom na prsima te tanke naramenice, a ono što ga razlikuje od običnih bijelih topova su svakako cvjetne aplikacije sprijeda.

Ukrašen je s dvije bijele 3D ruže izrađene od laganog materijala poput tila koje ovom topu daju dubinu i zanimljivost.

Zara

Bijela boja predstavlja čistoću i nevinost, a isto je i kada je riječ o ružama. One su znak mladosti i novog početka stoga su odličan izbor za sve žene koje okreću novu stranicu života!

Mi svakako mislimo da ovaj top nije za svakoga već za žene i djevojke manjih grudi i sitnije građe, no to ne umanjuje ljepotu i posebnost ovog crop topa.

Zara

Odlično se može iskombinirati na lanene hlačice, traperice, midi i maksi suknje te šorceve kojima se svake ljetne sezone iznova vraćamo.

Ako je i vama ovaj krasan top zapeo za oko i ako biste ga voljeli imati u svojoj kolekciji, svakako ga potražite u najbližoj Zara trgovini ili putem Zara službene stranice po cijeni od 25,95 EUR.