FOTO by Zara

Moda

Zar nije divna? Baby roza haljina iz Zare napravljena od recikliranog poliestera…

Viktoria Šafranić 13. travnja 2021.

Mašnica joj daje onaj potreban glam touch...

Svakog ponedjeljka, Zara u svoj asortiman uvrsti nekoliko dragocjenih noviteta i gotovo da nismo zakoračili u tjedan, a da nam barem jedan od njihovih artikala nije izmamio osmijeh na lice.

Izlozi su već prepuni proljetnih favorita, a njihove police zasjale su u nježnim bojama koje u pravi vjesnici najraskošnijeg godišnjeg doba.

Danas nam je za oko zapela midi haljina s V-izrezom i širokim naramenicama, koja je napravljena od recikliranog poliestera. Riječ je o vlaknu koje se dobiva recikliranjem PET plastike, kao što je plastika od koje se izrađuju boce za vodu. Osim što je izgledom prekrasna, privlačna nam je i spoznaja da nošenjem ove haljine ne zagađujemo okoliš.

Osim puderasto roze nijanse, ono što nas je najviše očaralo na ovoj haljini je pojas od iste tkanine koji se veže u predivnu mašnu.

Sigurno bi se svidjela i curama iz ‘Sex i grada’, posebice Carrie koja bi uz nju vjerojatno kombinirala visoke potpetice upečatljivog uzorka i torbicu u nekoj efektnoj boji.

Ova haljina lijepo će pristajati uz svaki model obuće, kao i uz modne dodatke poput nakita, marame i slično.

Istodobno je vidimo uz dnevni i večernji look, sve dok je iznad nas vedro nebo. Njezina cijena iznosi 399,90 kuna, a dostupne veličine možete pronaći OVDJE.