FOTO by @dm drogerie markt

Zabava

Zaposlenici dm-a razvalili u kostimima! Tko kaže da ovo nije posao iz snova…

admin 17. veljače 2021.

La casa de papel, Istjerivači duhova... Svega je bilo!

Jučer su zaposlenici dm-a preuzeli ključeve poslovnica i još jednom dokazali kakva atmosfera i pozitivan duh vlada unutar njihove zajednice. Ludu atmosferu nadmašili su još luđi kostimi čija je realizacija detaljno i temeljito planirana.

Serije i filmovi poput Glup i gluplji, Istjerivači dugova, La casa de papel i Snjeguljica i sedam patuljaka samo su neki od tema koje su odabrali i pripremili opušteni i uvijek nasmijani zaposlenici.

Pozitivna radna atmosfera i timski duh učinili su da jučerašnji dan od obične zezancije postane ozbiljan duel kreativnosti i maskiranja, a fotografije iz poslovnica najbolji su dokaz tome.

Čak i ako uzmemo u obzir da nije najreprezentativniji primjer Professora, naši favoriti su pink maskirani razbojnici iz serije La casa de papel koji su do najsitnijih detalja napravili prikaz omiljenih pljačkaša.

Kako bi ova zabava poštivala i epidemiološke mjere natjecanje je bilo obilježeno kao prvo u kojem su svi natjecatelji imali dvije maske, kreativnu i onu obaveznu.

Kako ne bi sve ostalo samo na dojmu, jedan od motiva ovako kreativnih ideja je i odabir one najbolje pa tko svoj komentar možete ostaviti i na dm Facebook stranici.