FOTO by Reserved

Dekor

Započnite dan s osmijehom i šalicom punom božićne radosti!

Daria Lovrić 06. prosinca 2023.

Reserved šalice s medenjacima iz HOME kolekcije želimo u svom asortimanu!

Zimska jutra su nešto posebno, čak i ako niste jutarnji tipovi. Nema ljepšeg od neradnog dana dok umotani u meku dekicu ispijamo kavu i promatramo pahulje snijega kako prekrivaju naša dvorišta, ulice i ceste.

Uz blistave božićne ukrase, svjetlucave anđele, šarene kuglice i toplinu lampica naš dom postaje mjesto dostojno bajke, pripremajući nas za najsvečaniji dan u godini.

Reserved šalica 1
Reserved šalica – 7,99 EUR

Moramo priznati da je nas već odavno uhvatila blagdanska groznica, naše domove smo već okitili, a još nam je samo preostalo ukrasiti božićno drvce i kupiti poklone.

Reserved šalica 2
Reserved šalica – 7,99 EUR

Božićne šalice za omiljene tople napitke 

Popularni brend Reserved, nedavno je u svoj asortiman uvrstio stvarčice za dom, a našu je pažnju privukla kolekcija posuđa u blagdanskom duhu.

Reserved šalica 2
Reserved šalica – 7,99 EUR

Preslatke šalice s motivima medenjaka, božićnih kućica savršeno će se uklopiti u svaki interijer i idealan su poklon za obitelj, prijatelje ili kolege jer će unijeti šarm u njihov ritual ispijanja kave i tako ćete im uvijek biti na umu dok uživaju u omiljenoj jutarnjoj aktivnosti.

Reserved tanjur – 7,99 EUR

Ispijali u njima kavu, večernji čaj, kuhano vino ili kakao, ove šarmantne šalice će baš svaki put izmamiti osmijeh na njihova lica.

Ove preslatke primjerke možete naručiti putem Reserved web trgovine i razveseliti sebe ili svoje voljene.