FOTO by Instagram @livit.no

Putovanja

Zapanjujući birdbox smještaj s čarobnim pogledom na norveške fjordove

Krešimir Šustić 16. lipnja 2020.

Izlazak sunca koji se ne zaboravlja tako lako!

Budućnost i futurizam nalaze se u svakom segmentu naših života i zahvaljujući modernoj tehnologiji sve su nam bliže, iako ponekad toga nismo svjesni.

Kako u sve, tako su se uvukli i u turizam, stoga se granice na koje smo navikli pomiču, te nam pružaju potpuno nova iskustva i doživljaje kojima ostajemo zapanjeni i oduševljeni.

Pravi primjer za to su birdbox kućice koje su smještene na atraktivnim lokacijama diljem kugle zemaljske, a pružaju nam nešto dosad neviđeno i totalno fantastično.

Ukoliko ste avanturist koji voli isprobavati nove stvari i želja za istraživanjem vas odvede u Norvešku, postoji mogućnost da budete smješteni u jednoj takvoj nastambi.

Napravljene su od velikih, panoramskih prozora i minimalističkog dizajna, a posjetiteljima omogućuju da vide daleki krajolik koji je vrlo teško ili čak nemoguće zamijetiti prilikom klasičnog obilaska.

Futurističke nastambe napravljene od strane tvrtke Livit, bit će smještene širom Norveške, što znači da će se turisti moći buditi na raznim mjestima diljem zemlje i uživati ​​u zračnim pogledima na razne krajolike.

Dolaze u dvije verzije, mini i medium, a s obzirom na to da se nalaze na inače teško dostupnim mjestima, jedino se mogu postaviti helikopterom.

Glavni cilj ovako nečega je omogućiti jedinstveno iskustvo i istovremeno imati minimalan štetan učinak na okoliš, a s druge strane da se posjetitelji stope s prirodom i osjete hotelsku udobnost.

Smještaj je dostupan za rezerviranje na LINKU, ali postoji mogućnost kupovine vlastite kutijice, što znači da možete uživati ​​u pogledu na krajolik iz ptičje perspektive kad god to poželite.