FOTO by Guess

Moda

Zanosni Guess mini ruksaci na popustu zbog kojih zaboravljamo na torbe

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Mini modni dodaci koji se ističu svojom praktičnošću i svestranošću...

Posljednjih nekoliko sezona, ruksaci su postali jedan od onih neizbježnih modnih dodataka koje možemo vidjeti u raznim izdanjima na svakom koraku dok hodamo gradskim ulicama.

Popularan accessories još uvijek nije nadvladao kraljicu među dodacima, klasičnu ručnu torbu, no njihova praktičnost i svestranost su definitivno glavne prednosti koje nas jako privlače.

83,00 €

Posebna i nama draga kategorija su mini modeli, koji iako na prvi pogled djeluju kao da nisu prostrani, kriju sav svoj neodoljivi šarm u prostranim džepovima.

Ono što je najbolje kod njih je činjenica da stane apsolutno sve što nam je taj dan potrebno, neovisno idemo li u šetnju gradom, na faks ili u nove poslovne pobijede.

67,50 €

Poznati brendovi opet su opravdali očekivanja te ih lansirali u različitim oblicima, nijansama i printevima kojima malo koja fashionistica može odoljeti.

55,00 €

Odlična vijest je da američka robna marka Guess ima sniženje na kojem smo pronašli upečatljive modele, stvorene kako bi obogatili naše outfite.

46,00 €

Dolaze u vibrantnim i pastelnim bojama, obilježeni logom brenda, a krase ih lančane i klasične ručke i remeni za nošenje koji daju poseban coolerski štih.

67,50 €

Ove zanosne primjerke možete nositi u casual prigodama uz traperice, tenisice i haljine, ali mogu odlično nadopuniti i business stajlinge koje će podići svojom razigranošću.