FOTO by Mohito / Instgaram @mstreinta

Moda

Zanosne i ženstvene haljine zapalit će atmosferu gdje god se pojavili! Škicnite 10 najljepših modela!

Daria Lovrić 03. veljače 2023.

Boja mjeseca – prvi petak u veljači #nosicrveno!

Crvena boja, oduvijek je bila simbol ženstvenosti. Osim što je smatramo posebnom nijansom koja najbolje opisuje ljubav, ova elegantna boja glavni je adut u svečanim prigodama i svim prilikama u kojima se želimo istaknuti u masi i naprosto zablistati.

Osim što vrhunac popularnosti crveni odjevni komadi doživljavaju svake godine iznova u blagdanskom periodu, crvena je naš favorit i mjesecu ljubavi.

Donosimo 10 moćnih crvenih haljina

Crvena haljina odličan je izbor za valentinovski outfit i uklopit će se u svaki odjevni stil. Ovisno o planovima za Dan zaljubljenih, možete ju isfurati na ravnu obuću poput gležnjača i tenisica za odlazak u kino ili upariti s visokim petama idete li na romantičnu večeru.

Mango haljina – 45.99 €

Osim što ih obožavamo nositi za Valentinovo, sada imamo odličan razlog da ih nosimo i danas, prvog petka u veljači.

Naime, javnozdravstvena kampanja „Dan crvenih haljina“ pokrenuta je kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena. Prva kampanja „Dan crvenih haljina“, #nosicrveno, odnosno, „Go Red for Women“ pokrenuta je u Americi, a danas je to međunarodna kampanja posvećena prevenciji, dijagnostici i kontroli kardiovaskularnih bolesti.

Simbol kampanje je crvena haljina – haljina kao univerzalna slika žene i crvena kao boja zdravlja, života i živosti, ali i upozorenja, s ciljem da se potakne žene da brinu o svom zdravlju.

Vjerujemo da ih već posjedujete nekoliko, međutim ako ste u potrazi za novitetima izdvojili smo najljepše modele iz aktualne ponude omiljenih brendova.

Niže u galeriji pogledajte naše favorite s cijenama: