FOTO by Asos

Moda

Zanosan plavi set za sve ljetne sportske aktivnosti!

Viktoria Mikulić 29. srpnja 2022.

Dolazi s potpisom adidasa, a krasi ga cvjetni uzorak…

Ljeto je na vrhuncu i najmanje o čemu razmišljamo je treniranje. Teretane su donedavno bile pune i svi su se pripremali za more, od onih koji treniraju još od zime do nadobudnih poput nas koji su se priključili tek posljednjih dva mjeseca. Jer sve se broji, zar ne?!

Sada, na kraju srpnja, ipak malo tko razmišlja o kardio treninzima i dizanju utega već su nam u mislima pješčane plaže, kokteli i ludi provodi. Što smo napravili, napravili smo i nema povratka.

Naravno, možda nećemo ići u teretanu, ali smo sigurni da postoje oni kojima treba dnevna doza aktivnosti i tijekom užarenih ljetnih dana.

adidas sportska odjeća

Uz plivanje, jutarnje šetnje uz more, lagano trčanje i razgibavanje samo su neke od aktivnosti koje nam predstavljaju užitak na godišnjem odmoru.

adidas sportska odjeća

2 najnovija modna aduta iz adidasa!

Pa zašto onda ne bismo u istima još više uživali uz prekrasan adidas sportski set. U zanosnoj plavoj boji, s cvjetnim printom i prepoznatljive tri crte, osjećat ćete se zaista posebno u ovoj matching kombinaciji koja se sastoji od crop topa i tajica.

adidas sportska odjeća

U kombinaciji s preplanulim tenom, izgledat će uistinu prekrasno. Osim za treniranje, ovi ljetni komadi idealni su i za odlazak na kavu i slično.

Ako i vi želite ovaj fancy set u svom ormaru, naručiti ga možete putem Asosa. Cijena topa iznosi £55.00, dok tajice možete pronaći za £70.00.