FOTO by Orsay

Moda

Zamamna Orsay kolekcija u znaku kariranog vichy uzorka!

Antonija Andabak 17. svibnja 2021.

Volimo ovakav ljetni vintage vibe!

Orsay kao jedan od renomiranih high street brendova u čije dućane volimo zaviriti, ovog je tjedna novu kolekciju podigao na višu razinu i to na onu street style jer su krojem, bojom i uzorkom vrijedni modne pažnje, a vaše ponajviše. Evo zašto!

Kolekcijom dominira vichy karirani uzorak i ista odiše vintage vibrom ali i dozom urbanog stila jer krojevi koketiraju između modernih linija i onih kakve poznajemo iz retro razdoblja prošlog stoljeća, a koji se uspješno prilagođavaju aktualnom modnom vremenu.

Ne samo da je sama kolekcija prekrasna i vrijedna vaše pažnje i naravno – novaca, već je predstavljena nizom fotografija koje doslovno mame da ih nosimo baš kao i modeli, na plaži za vrijeme vrućih ljetnih dana. Dakako, i kada temperature postanu u jednom trenutku nesnosno visoke, želimo zadržati sređen i svjež izgled, a Orsay kolekcija pravi je odgovor na to!

Karirana vichy kolekcija u žutoj nijansi sadrži romantične siluete haljina raznih duljina, kombinezona sa zanimljivim otvorom leđima, zatim elegantnih hlača koje bismo rado nosili na posao, te preslatke bluze na prednje vezanje. Zamamnom vintage vibrom, ova će kolekcija osvojiti ljubiteljice elegantnih, ženstvenih linija koje će oblikovati njihov summer look.

Midi haljina na naramenice – 349,90 kn
Karirana vichy trapez haljina – 269,90 kn
Kombinezon na naramenice – 349,90 kn
Midi karirana vichy haljina – 269,90 kn
Karirane vichy hlače – 229,90 kn
Kratka karirana vichy bluza – 199,90 kn

Cijene doista nisu pretjerane, svi brojevi su dostupni, a kako ne biste ostali bez svog primjerka omiljene Orsay stvarčice u kariranoj verziji, požurite i checkirajte detalje na službenoj web stranici!