FOTO by Dedoles

Moda

Zaljubljeni smo u novu Dedoles Valentinovo kolekciju

admin 04. veljače 2021.

Gaćice, bokserice i vesele čarapice - sve u znaku ljubavi!

Iako bi kroz čitavu godinu trebali biti romantični, veljača je mjesec u kojem slavimo ljubav, a 14.02 i službeno slavimo Valentinovo. Uz sve što proživljavamo u posljednje vrijeme ljubav je uvijek dobrodošla i ne sumnjamo da će barem malo ublažiti depresiju koja se polako uvlači u nas. 

Nadamo se da ćemo ulaskom u veljaču krenuti u jedno pozitivno razdoblje, a ako znamo da je u ljubavi sve moguće, onda se ne treba prestati nadati.

Zahvaljujući uvijek veselim, a ovaj put i romantičnim motivima iz Dedolesa začinite Dan zaljubljenih donjim rubljem i čarapicama kao i “matching” kombinacijama.

Vesele Dedoles Valentinovo čarapice

Romantična duša nalazi se u svakom od nas, a Valentinovo je dan kad ona izbija na površinu više no inače. Zahvaljujući veselim Dedoles čarapicama ljubav možete širiti na svakom koraku, a crvena srca, Kupidove strelice i ostali motivi neće ostati nezapaženi.

Dedoles Valentinovo čarape

Osim običnih čarapica možete odabrati i stopalice ispunjene srcima i romantičnim motivima.

Dedoles Valentinovo stopalice

Zvijezda Dedoles Valentinovo kolekcije zasigurno su Vesele papuče Srca koje će se odlično kombinirati  s gore predstavljenim čarapicama. 

Dedoles Valentinovo papuče

Matching donjim rubljem iznenadite svog partnera

Ako planirate kako što kreativnije iznenaditi svog partnera, matching donje rublje u romantičnom izdanju pravi je pogodak.

U bogatoj kolekciji u kojoj ne nedostaje srca i crvene boje muškarci mogu birati između uskih bokserica i širokih bokserica, dok žene mogu očekivati nešto izazovnije gaćice ili udobne bokserice. 

Dedoles Valentinovo bokserice
Dedoles Valentinovo gaćice

Žene koje osim izgleda preferiraju i udobnost, Valentinovo Dedoles grudnjaci opravdat će vaše povjerenje. Ugodni i prozračni materijali učinit će kolekciju omiljenom i nakon što završi najromantičniji dan u godini.

Dedoles Valentinovo grudnjak

Uz Dedoles matching kolekciju trenuci koje provodite zajedno postat će još posebniji.

Dedoles Valentinovo bokserice

Dedoles poklon kutija

Za sve koji nemaju vještinu urednog zamatanja poklona Dedoles poklon kutije napravit će posao za vas te dragu osobu iznenaditi kutijicom prepunom ljubavi.

Dedoles poklon kutija

Osim svog vizualnog efekta, ove kutijice skrivaju 2 para čarapica u crvenoj i plavoj boji za vas i vašu jaču polovicu. Iako ove čarapice nisu matching, zajedno čine neodoljivu kombinaciju koja odaje vašu ljubav.

Dedoles poklon kutija

Vesele Valentinovo maske za lice

Osim donjeg rublja i čarapica, unutar Dedoles web trgovine možete pronaći i Valentinovo maske za lice s motivima srca. Osim što ćete poštivati mjere zaštite lako ćete ju ukombinirati u vaše outfite te ćete odavati znakove da se iza maskice skriva jedna romantična duša.

Dedoles Valentinovo maska za lice

Kompletnu Valentinovo kolekciju možete pronaći unutar Dedoles web trgovine, a za još više inspiracije posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Romantična Igra Darivanja

U suradnji s Dedoles jednu sretnicu nagradit ćemo s Valentinovo poklonom koji sadrži 2 para papuča i 2 para veselih čarapica. Za sve detalje prati nas na Facebook stranici.