FOTO by Zara

Obuća

Zaljubljeni smo u ljeto uz Zara sandale s mašnama i remenčićima

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Ove elegantne krasotice dolaze u tri boje!

Napokon nam ljeto kuca na vrata, a s njime dolazi i doba godišnjeg odmora kojeg uvijek očekujemo s oduševljenjem. Brčkanje u moru, sunčanje, prekrasni prizori i fina mediteranska hrana – sve je ono čemu se najviše veselimo.

Osim navedenom, kao i svaka žena, veselimo se ljetnim outfitima i preplanuloj blistavoj puti koju dodatno naglašavamo određenim bojama!

Da bi naši outfiti ovog ljeta bili apsolutna pobjeda, u Zari smo pronašli savršene ljetne sandale s mašnom koje dolaze u tri različite boje – bijeloj, crnoj i pastelno plavoj; i koje se daju savršeno uklopiti u ljetne modne kombinacije.

Zara
Zara
Zara
Zara

Ove sandale imaju tanku potpeticu visine 9 cm te dvije mašne i tanke remenčiće sprijeda – po našem mišljenju su pravi elegantni primjerak koji će se moći dugo nositi jer svevremenska elegancija nikada ne izlazi iz mode.

Ovakve sandale su kao stvorene za nošenje na ljetne haljine, suknje, kratke hlačice i šorceve, te su idealna opcija za ljetni izlazak s frendicama u beach bar ili klub.

Zara
Zara

Osim toga, smatramo ih savršeno elegantnom opcijom za romantičnu večeru uz more, naročito ove u bijeloj boji! U tome bi ih slučaju spojili sa slip haljinom i decentnim nakitom.

Ako su i vama ove krasotice zapele za oko, svakako ih možete potražiti u Zara trgovinama ili preko Zara službene stranice po cijeni od 35,95 EUR.