FOTO by Zara

Moda

Zaljubljeni smo – nježno roze Zarine cipele za profinjene kombinacije

Daria Lovrić 09. svibnja 2022.

Neodoljivi model za prave romantičarke...

Ništa ne doprinosi ženstvenosti i profinjenosti kao savršene cipele koje mame poglede, a pritom su i udobne. Iako se trendovi često mijenjaju, odjevne komade i modne dodatke treba prilagoditi vlastitom stilu jer ćete ih nositi duži period i u njima će se ocrtavati vaša osobnost.

Zara cipele

Napokon smo duboko zagazili u mnogima najdraže godišnje doba – proljeće. To znači da smo u našu garderobu uvrstili lakšu obuću nježnih i svijetlih boja te odjevne komade od laganih i prozračnih materijala. Veselimo se visokim temperaturama koje će nas izvući iz teške obuće i dopustiti našoj nozi „da diše“.

U potrazi za atraktivnim sandalama za oko su nam je zapeo upečatljiv par modnog brenda Zara. Ovaj neodoljivi model nas je očarao svojim dizajnom, posebice cvjetnim detaljan.

Radi se o satenskom modelu cipela s otvorenom petom i visinom potpetice 8,5 centimetara. Fleksibilna tabanica od tehničkog lateksa i pjene omogućava veću udobnost i stabilnost pri svakom koraku.

Zara cipele

Sama podstava je napravljena od 100% kozje kože koja ovom šarmantnom paru jamči kvalitetu i dug vijek trajanja.

Ovaj dražestan par natikača se u moru različitih modela istaknuo kao savršen izbor za sezonu pred nama i upotpunit će svaki večernji i dnevni outfit.

Od samog pogleda na ove predivne cipele u glavi nam se stvara mnoštvo kombinacija. Možete ih kombinirati na satenske slip haljine, komade od trapera, ali i na vrlo popularne prirodne materijale poput lana, pamuka i svile.

Ako je i vas očarao ovaj cvjetni model za njega ćete morati izdvojiti 699,90 kuna, a možete ga pronaći u Zarinim dućanima ili online.