FOTO by Women's secret

Odjeća

Zaljubili smo se u Women’s secret badiće sa Snoopyjem koji su trenutno na akciji!

Una Lora Banjac 28. svibnja 2024.

Jedva čekamo odlazak na plažu u najslađem izdanju

Uz omiljeni brend Women’s secret često vežemo epitete koji se odnose na kvalitetu, cjenovnu pristupačnost te atraktivan i moderan dizajn stoga se ovom brendu uvijek rado vraćamo kada smo u potrazi za donjim rubljem, pidžamicama i dodacima za plažu!

Women’s secret je već od prije poznat po neodoljivo slatkim kolekcijama koje vežemo uz omiljene crtane junake stoga ne čudi da se poznati brend i ove godine odlučio na upravo takav dizajn.

Ako ste u potrazi za prekrasnim jednodijelnim kupaćim kostimom, nosimo vam lijepe vijesti! Naime, u webshopu brenda Women’s secret pronašli smo tri varijante jednodijelnog badića koje vam donosimo u nastavku.

Kraljevsko plavi kupaći kostim sa Snoopyjem

Women’s secret

Ovo je kupaći kostim s okruglim izrezom u prekrasnoj plavoj boji sa Snoopy printom sprijeda i otvorenim leđima, a može se kombinirati s traper hlačicama i natikačama za pravi ljetni look za plažu ili bazen.

Crveni kupaći kostim sa Snoopyjem

Women’s secret

Ovaj kupaći kostim ima bando izrez te dolazi u prekrasnoj crvenoj boji sa Snoopy printom svima omiljenog psića sprijeda. Ovaj je model naš osobni favorit i mislimo da je savršen izbor za ovu sezonu!

Khaki kupaći kostim s Mafaldom

Women’s secret

Ovaj jednodijelni badić ima okrugli izrez te dolazi u prekrasnoj i neutralnoj khaki boji s printom Mafalde sprijeda i otvorenim leđima. Ovaj se kupaći kostim lako kombinira s bijelim i krem nijansama koje zaista vole ljeto.

Ako su vam se svidjeli ovi modeli, svakako ih škicnite na putem Women’s secret službene stranice.

Požurite jer su trenutno na akciji za samo 35,99 EUR!