FOTO by Od srca srcu

Elegant

Zaljubili smo se u ove šarmantne adventske i vjenčiće za vrata hrvatske proizvodnje!

Mia Vodopija 10. studenoga 2021.

Vrijeme je darivanja! Izmamite dragoj osobi osmijeh na licu i poklonite joj jednu od ovih unikatnih blagdanskih dekoracija...

Napokon smo dočekali predblagdanski period u kojem volimo razmišljati o svemu što smo proživjeli protekle godine. Što smo naučili, koga smo ljubili, što smo izgubili… nakon unutarnjih previranja napokon dolazi doba sjedinjavanja s religioznim mirom tihe meditacije.

Pred nama je i doba darivanja, što mnogima predstavlja veselje. Kupnja poklona ne mora biti nešto što teškom mukom radimo, ona ne mora podrazumijevati sate i sate lutanja dućanima i trgovinama. Ako znate osobu kojoj kupujete poklon dovoljno dobro, onda biste ju trebali počastiti nečim zbilja posebnim.

Poklon od srca srcu

Kupnja personaliziranih i ručno izrađenih poklona za ljude koje volimo definitivno je omiljeni dio Božića. Upravo zato, dopustite nam da vam predstavimo hrvatski brend Od srca srcu!

Vlasnica brenda, Sanja Varoščić otkriva kako je kao malena djevojčica učila vezenje, šivanje, izrađivanje lutkica i izradu goblena od svoje bake. S kreativnim radom je odrasla i oblikovala se. Oduvijek je nešto izrađivala rukama na radost sebi i ljudima iz obitelji.

Kada joj se ukazala prilika, pokrenula je svoj vlastiti posao, ušavši u poduzetničke vode. Rado prihvaća izazove koje joj klijenti ponude tražeći da vam napravi nešto što nikada prije nije radila. Priznaje kako ju veseli svaka narudžba, pohvala i lijepa riječ te pogotovo kada se klijenti ponovno i ponovno vraćaju.

Gospođa Sanja se bavi izradom personaliziranih poklona koje možete darovati za rođenja, krštenja i rođendane kao i druge razne prilike, te izradom čestitki i aranžmana.

Na web stranici brenda možete pogledati cjelokupni asortiman te odabrati najbolji poklon za sve prigode, nevezano uz nadolazeće blagdanske dane.

Svoje sadašnje i buduće kupce simpatično poziva da ju kontaktiraju, pitaju i provjere sve što ih zanima!

Dobri duh Božića nam se približava

Za ovo predblagdansko doba možete od gospođe Sanje naručiti unikatne i zanimljive božićne vjenčiće za vrata na kojima će vam zavidjeti svi susjedi i gosti te adventske vijence koji će svečano zauzimati centralno mjesto na vašem blagdanskom stolu.

Radosno doba nam stiže bez obzira na sve nedaće koje su nas snašle ove godine i mi smo iskreno jako uzbuđeni.

Ako vas zanimaju personalizirani i jedinstveni pokloni te ako želite podržati mali hrvatski brend, zapratite Od srca srcu na Facebooku i na Instagramu. Za sve koji nemaju drutvene mreže, ovaj domaći brend možete pronaći i putem službene stranice.