FOTO by Disney

Moda

Zaljubili smo se u Mickey&Minnie blagdanski ruksak

admin 15. prosinca 2021.

"Snow much fun"

Iako još nije službeno, čini nam se da ni ove godine nećemo imati “bijeli Božić” i da ćemo nastaviti seriju blagdana bez snježnog pokrivača. Mnogi će zato blagdane iskoristiti za odlazak na skijanje kako bi barem malo uživali u svim čarima zimske čarolije.

Najpoznatiji Disney junaci, Mickey i Minnie, ovo blagdansko vrijeme provode u čarobnom skijaškom selu okruženi drvenim kućicama i snježnim pahuljama. Slika na kojoj njih dvoje na žičari izmjenjuju zaljubljene poglede postala je sinonim za zimsku bajku i upravo je ta scena prenesena na novi Disney ruksak.

Snježno bijeli ruksak svoje je klasično izdanje oplemenio najljepšim zimskim motivima koji prenose jedinstvenu blagdansku poruku – ljubav! Zaljubljeni Mickey i Minnie ispunili su ruksak čarolijom Božića koji je spreman svojom šarmantnošću izmamiti osmijeh na lice i najvećim Grinchevima.

Ovaj mini ruksak s dimenzijama 20×25 cm dovoljno je velik da u njega stavite osnovne stvari potrebne za šetnju i obilazak najljepših adventskih lokacija. 

Ako ste mislili da su Mickey i Minnie na ovo romantično blagdansko putovanje otišli sami, prevarili ste se. Mjesta za putovanje iz bajke pronašao je i Pluto koji se nalazi na stražnjoj strani ruksaka. Kako bi potvrdio autohtonost božićne priče u svoj je outfit dodao i rogove soba i najdraže blagdansko piće – topli kakao.

Ovaj Božićni Mickey&Minnie ruksak pronašli smo unutar Disney web trgovine po cijeni od 85$.