FOTO by House

Moda

Zaklon od kiše tijekom ovakvih tmurnih dana potražit ćemo u Mickey Mouse hoodici od 149 kuna!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2020.

Cozy odjevni komad kojeg vrijedi imati uz sebe kad padnu temperature...

Prvi dan rujna i odmah nas je dočekalo kišovito vrijeme. Priznajte, ne bi bilo fer da je drugačije. Dovoljno smo uživali u ljetu i raddostima koje isto donosi, a sada je došao trenutak da se vratimo obvezama na koje smo nakratko zaboravili. Jer da nema tog balansa, nikada ne bismo naučili cijeniti neke stvari, zar ne?

Ne znamo za vas, no nama je definitivno lakše raditi dok vani sijeva jer zrake sunce nas uvijek mame na svjež zrak, a to si u narednim mjesecima nećemo moći priuštiti tijekom radnog vremena, jer posao se zasigurno neće odraditi sam od sebe.

Nakon što ispunimo sve dnevne zadatke, u narednoj sezoni utočište ćemo potražiti u svoja četiri zida jer ne postoji mjesto koje je ugodnije od vlastitog doma.

Romantično štivo/knjige: Donosimo TOP 10 favorita za sve mekog srca

Kada malo zahladi, poželjet ćemo imati uz sebe barem jedan topliji komad odjeće u kojem ćemo kratiti večernje sate i promatrati kišu dok kucka po prozorima.

Mi smo pronašli cozy novitet na policama brenda House u upečatljivoj crvenoj boji. Riječ je o hoodici s motivom Mickey Mousea koja izgleda najudobnije na svijetu, a koja dolazi s kapuljačom iz koje vire uši najslađe Disney ikone.

Osim što ćemo u njoj potražiti zaklon, a možda i zaplesati na kiši, vjerojatno ćemo je koji put povesti sa sobom na spavanje.

Po cijeni od 149,00 kuna, ova je hoodica totalni must-have za jesenski period. Ukoliko je i vama jednako preslatka, naručiti je možete putem linka.