FOTO by Zara

Moda

Zahvaljujući Zari, hit boja 2022. dobiva spotlight i u narednoj sezoni!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2023.

Zarina sako haljina u limeta zelenoj najupečatljiviji je vjesnik proljeća!

I dok ove godine prednjači ružičasta, u prošloj je limeta zelena bila ‘must’ u našim ormarima. No bez obzira na to što je ova boja popularnog citrusnog voća bila trend u 2022. high street brendovi su odlučili dati joj spotlight i u narednoj sezoni.

Lime green nijansa ne samo da odiše pozitivom i rezervirana je za osobe koje znaju što žele u životu i ne boje se isto pokazati, limeta zelena je ona koja se najviše može poistovjetiti s proljetnim krajolikom. Ona također potiče kreativnost i daje svježinu našem licu.

zara limeta zelena haljina

Limeta – HIT nijansa zelene vlada i u 2023. godini

zara limeta zelena haljina

Unutar nove Zara kolekcije pronašli smo sako haljinu koju možete nositi samostalno, u kombinaciji s visokim potpeticama, ili uz klasične hlače u nekoj neutralnoj nijansi. Ovaj blajzer iliti mini haljina primjerak je koji ne možemo ignorirati, prvenstveno zbog boje, a potom i elegantnog remena koji naglašava struk. Također, tu su i podstavljeni jastučići na rameima koji dodatno naglašavaju uspravno držanje. Osim u zelenoj, istu možete pronaći i u klasičnoj crnoj boji.

Ako ste mislili da limeta zelena nije primjerena za poslovni sastanak, pričekajte dok vas ne obaspu komplimentima. Riječ je o boji koja je efektna, ali istodobno profinjena.

Za sve koji vole vibrantne boje i sako haljina im je jedan od najdražih odjevnih komada, Zarinu ljepoticu možete naručiti putem LINKA po cijeni od 59,95 EUR.