FOTO by TikTok/ @saravlahvurusic

Dom

Zahvaljujući ovom TikTok videu upravo smo saznali za što služi zaštitni čep od ulja!

Antonija Andabak 14. veljače 2021.

Otrgnete i bacite? O da! Sada znamo da to više nikada nećemo napraviti!

Ponekad mogu proći godine dok ne saznamo upotrebu stvari koje uzimamo zdravo za gotovo. Jedan dio saznamo dobrim starim načinom – razgovorom, preporukom i savjetom od mame ili bake, a drugi dio saznamo zahvaljujući razviju digitalizacije i globalnog povezivanja putem uređaja bez kojih nam dan ne prolazi!

Na YouTube kanalima i raznim web stranicama do sada smo provodili sate proučavajući, pretražujući i rješavajući kućne probleme, a od kada je na scenu društvenih platformi stupila aplikacija TikTok, sigurni smo da provodite jednako mnogo vremena jer je protok informacija veoma brz, a sadržaj kompaktniji i zabavniji!

Ova popularna aplikacija svakim danom broji sve više korisnika jer kratkim videima uveseljava, iznenađuje ili pak educira pratitelje diljem svijeta. Jedan takav video stigao nam je kao naručen!

Foto: TikTok

TikTok korisnica @saravlahvurusic otkrila je na svom profilu kako pravilno upotrijebiti zaštitni čep biljnog ulja i priznajemo – ostali smo oduševljeni jer sve što smo mi do sada radili jest otrgnuli ga i jednostavno ga bacili u kantu za smeće! Vi isto?

@saravlahvurusic

##duet? ##fyp

♬ Oh No – Kreepa

Dakle, čep se ne baca, a od sada ćemo ga pravilno koristiti tako što ćemo ga otrgnuti, okrenuti i namjestiti u otvor ulja kako bi jednostavnije dozirali količinu ulja kada želimo začiniti hranu ili recimo dodati na tavu za palačinke.

Znate onu situaciju kada ste prije ovog otkrića, lagano sipali ulje da ne “pobjegne” previše, a sada – bez straha dozirajte koliko vam treba za savršen omjer i ukusne obroke!