Dom

Zagrepčani, pozor! Milka namaz od lješnjaka od sada dostupan kod nas!

Viktoria Mikulić 25. svibnja 2020.

Doručak, ručak, večera - stvoren za svaki obrok!

Ponedjeljak je odjednom postao znatno vedriji…

Nedavno smo predstavili desert kojem malo tko može odoljeti, a upravo saznajemo da je isti konačno dostupan i u Zagrebu, točnije na adresi Palinovečka ul.19 a, u sklopu preslatkog dućana ‘American Food Store and much more’.

Malo je reći da smo oduševljeni i čim napišemo ovaj članak, na putu smo prema tamo.

Riječ je o proizvodu koji je napravljen od najfinijih lješnjaka, kakaa i suncokretovog ulja, a dolazi u staklenkama od 350g i 600g. Čim smo vidjeli da je jedan od glavnih sastojaka lješnjak, prva asocijacija bila nam je famozna Nutella na koju nas neodoljivo podsjeća.

Kada se naše dvije omiljene slastice spoje u jedno, ne možemo očekivati ništa manje nego namaz koji će zavoljeti i ona najistančanija nepca. Bez obzira mazali ga na kruh, pecivo, palačinke ili ćete se odlučiti pojesti ovaj slatki grijeh putem žlice, tu odluku prepuštamo vama.

Ne čekajte predugo na ovaj sočan desert jer bi vrlo brzo mogao nestati s polica. Ako mu ne možete odoljeti, uputite se već danas na ovu dobro poznatu adresu svih slatkoljubaca čije je radno vrijeme do 21h.

#milka IGRA DARIVANJA

Povodom divnog sunčanog dana odlučili smo čak 3 sretnice zasladiti omiljenim novitetom na tržištu – sočnim MILKA namazom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice sočnog Milka namaza su Andrea Dokmanović, Josipa Žgela i Darija Rupnik. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.