FOTO by Caffe bar Occulto

Zabava

Zagrebački kafić zablistao u božićnom ruhu!

Daria Lovrić 21. studenoga 2022.

Odlazak na popodnevnu kavu u ovakvom interijeru bit će još posebniji...

Polako, ali sigurno ulazimo u najuzbudljivije doba godine. Gradovi diljem Lijepe naše oblače svoje najsvečanije odijelo, a već su i neki kafići krenuli s pripremama za Advent.

Šećući gradom, imamo prilike vidjeti kako vrijedni radnici ukrašavaju parkove, trgove i ulice tisućama lampica i ukrasima, a nas već hvata lagana euforija.

Caffe bar Occulto 1
Caffe bar Occulto

Kako bi Advent bio potpun, uređuju se izlozi trgovina, shopping centri, restorani i bircevi u kojima ćemo provesti nadolazeći period uživajući s frendicama u toplim napicima i vjerno pratiti igru naših reprezentativaca na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Naišli smo na zagrebački kafić koji već blista u božićnom ruhu

I ove je godine, naš omiljeni caffe bar Occulto oduševio blagdanskim uređenjem koji će stvoriti poseban ugođaj dok ispijamo kavu, čaj, kakao ili kuhano vino.

Osim klasičnih pića možete uživati i u blagdanskoj ponudi u kojoj ćete pronaći Apple pie vruću čokoladu, Winter Gin, Oculltnu damu, Occulto snježnu kuglu i Irish coffee.

Tu je naravno, predivna božićna jelka, ukrašena neodoljivim ornamentima raznih dimenzija i plišanim medvjedićima, kao i drvene ljestve ukrašene lampicama.

Caffe bar Occulto 2
Caffe bar Occulto

Sa stropa visi dekoracija napravljena od zimzelenih grana, ukrašena božićnim lizalicama, kuglicama i zvončićima u prigodnoj crvenoj i bijeloj boji.

Caffe bar Occulto

Unutar kafića može se pronaći i nekoliko minimalistički dekoriranih božićnih vijenaca ukrašenih zelenim granama i preslatkim medvjedićima koji unose šarm u cjelokupan interijer.

Caffe bar Occulto

Jedva čekamo vidjeti još ovakvih detalja koji će odlazak na kavu učiniti puno ugodnijim i opuštenijim. Za sve novosti zapratite caffe bar Occulto na Instagramu ili ih posjetite na adresi Ulica Branka Perice 1.