FOTO by PR

Promo

Zagreb bogatiji za novo kino na zapadu grada – svečano otvoren CineStar u Z Centru!

PR 13. svibnja 2022.

Otvorenje CineStara najnovije generacije pratio je i raskošni vatromet

Godinama se čekalo na kino u zapadnom dijelu Zagreba, a sinoć je CineStar u Z Centru održao otvorenje za pamćenje i ispunio želju mnogih stanovnika koji su već nestrpljivo iščekivali početak rada kina. Za glazbeni dio bili su zaduženi Matija Cvek i DJ Rea, koji su savršenim odabirom setliste zaokružili idealnu proljetnu večer, a brojne posjetitelje centra oduševio je flash mob grupe Megablast dok je nakon 21 h nebom zavladao vatromet.

Za party povodom svečanog otvorenja 5. CineStar kina u Zagrebu (a 27. u regiji) tražila se pozivnica više, a nisu ga propustila brojna poznata lica kao što su: Branka i Hrvoje Krstulović, Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Pedro Soltz, Iris Cekuš, Jadranka Islamović, Marc Puškarić, Ana Radišić, Nika Turković, Ana Kričković, Marijana Mikulić, Daniela Trbović, Zsa Zsa, Dex Rock, Hiljson Mandela, Igor Barberić, Nina Slamić Gudeljević, Ivana Delač, Karlo Rusan, Tomislav Petranović i mnogi drugi.

CineStar Z Centar zaista će posjetiteljima pružiti vrhunski doživljaj jer ima koncept destination cinema – kino nije „samo“ kino već mjesto gdje vaš izlazak doista postaje bogat i uzbudljiv na jednoj lokaciji jer su tu impozantni WOW bar kao i caffe terasa. CineStar Z Centar uvijek donosi i novitete na regionalnoj razini, a jedan od njih je multifunkcionalna kino – gaming dvorana.

Filmske avanture čekaju nas u šest kino dvorana, koje su opremljene vrhunskim tehnološkim rješenjima poput Harkness platna, Barco RGB laserskih projektora, JBl zvučnika i Crown audio pojačala. Čast da Star Wars mačem presjeku lasersku vrpcu i na taj način simbolično otvore 5. CineStar kino u Zagrebu pripalo je Jadranki Islamović, izvršnoj direktorici Blitz-CineStara.

Osim naglaska na implementiranju najnovije tehnologije, velika pažnja posvećena je i udobnosti; u Z Centru je tako prvo zagrebačko kino koje ima Royal beds ležajeve za dvoje izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitele. Udobnost je dovedena do maksimuma pa su tako sva sjedala u kinu izrađena od kože, s pomičnim naslonom za leđa te su prostranija od dosadašnjih. Za parove su osmišljena Love box sjedala, a za sve one koji su željni dodatne prostranosti, na raspolaganju su Vip Relax kožna sjedala. 

U skladu s gaming trendovima u svijetu, u CineStaru su odlučili svim zaljubljenicima u video igre ponuditi mogućnost igranja i natjecanja na velikom platnu koje će i samim igračima i svima onima koji žele navijati dati potpuno novu dimenziju. Partner gaming dvorane je Telemach, koji će omogućiti igranje na najbržoj 10 giga optičkoj mreži.

Ne sumnjamo da će svatko svoj kutak za opuštanje pronaći, osim u dvoranama, i u WOW baru koji nas svojom estetikom vodi na putovanje kroz različita razdoblja 20. stoljeća, a u kojem već ovog vikenda nastupaju DJ-i  od 20 h. U sklopu bara je i caffe terasa. Ako ste u potrazi za proslavom dječjeg rođendana, i za to ste ovdje na pravom mjestu jer CineStar u Z centru ima i dvije najmodernije rođendaonice koje će djeci biti pravi doživljaj.

Zapadni dio Zagreba od sada će kao centralnom mjestu zabave gravitirati upravo prema CineStar Z centru. Više informacija potražite na: https://cinestarcinemas.hr/!