FOTO by Primark

Dekor

Začinite svoj blagdanski dekor šarmantnim Mickey Mouse ukrasima!

Daria Lovrić 07. prosinca 2022.

Božićni asortiman nikad nije izgledao slađe!

Gradske ulice, trgovi, shopping centri, restorani kafići odjenuli su svoja svečana odijela i zablistali u magičnom blagdanskom izdanju. I mi smo polako krenuli s uređenjem našim dvorišta i domova kako bi božićni duh okupirao naš ambijent.

Primark Mickey Mouse božićni ukras 1
Primark Mickey Mouse božićni ukras

Brojne trgovine i web shopovi već su odavno među svoje artikle uvrstili prigodne ukrase koji će nam pomoći da naši domovi poprime blagdanski ugođaj. Tražeći one posebne, naš radar nas je opet usmjerio u bajkovitu ponudu Primarka.

Stigao je Primark X Disney božićni asortiman i izgleda čarobno

Primark je naša omiljena shopping destinacija jer nudi razne tematske artikle od kojih su nam najdraži oni s popularnim Disney motivima.

Ovog puta za oko nam je zapeo atraktivan vjenčić u kombinaciji zelene i crvene boje, stvoren za istinske ljubitelje klasike i blagdanskog perioda. Već na prvi pogled jasno nam je da je riječ o vjenčiću u obliku šarmantnog Mickey Mousea.

Primark Mickey Mouse božićni ukras

Malo smo dublje istražili i zaključili da se zapravo radi o ukrasu za božićno drvce. Zamislite mnoštvo preslatkih vjenčića u obliku šarmantnog mišića s crvenim mašnicama i zvončićima koji krase vašu jelku.

Zvuči prekrasno zar ne? Probudite dijete u sebi i uz ove šarmantne božićne ukrase na bor dodajte mašnice i lampice. Ispod bora poredajte nekoliko zanimljivo zapakiranih darova i neka božićno veselje počne!

Cijena jednog Primark Mickey Mouse vjenčića iznosi £2.50, stoga slobodno okitite cijelo drvce u Disney stilu!