FOTO by Next

Dekor

Začinite izgled blagdanskog stola i nazdravite sa zlatnim čašama u glam izdanju!

Daria Lovrić 16. prosinca 2022.

Unesite obilje, blagostanje i luksuz u vaša druženja!

Započeo je najuzbudljiviji period u godini i do Božića nas dijeli još nekoliko dana. Pred nama su raznorazna druženja s najmilijim osobama, priprema kolača, ručkova i večera. Iako će naredni period biti pomalo stresan, naprosto ga obožavamo.

Očekuje nas mnogo posla, a uz samu pripremu ukusnih delicija, važno je pažnju posvetiti detaljima. Izgledu interijera posvećujemo puno pažnje tijekom cijele godine, posebice za vrijeme blagdana. Naše domove ukrašavamo predivnim božićnim ukrasima, cozy stvarčicama poput dekica i jastučića te svjetlucavim lampicama.

Next zlatne čaše za gin – £38

Jednaku pažnju zaslužuje i naš blagovaonski stol jer ćemo u narednom periodu najviše vremena s našim gostima upravo provoditi za njim. Izgled pribora za jelo, čaša i tanjura može itekako poboljšati cjelokupan dojam, stoga je sada pravo vrijeme da oplemenite svoj asortiman posuđa.

Unesite dašak glamura u svoja druženja uz ove stylish čaše!

Unutar Next asortimana pronašli smo festive čaše za gin u glamuroznom izdanju. Luksuzne čaše sa zlatnim efektom unijet će notu elegancije i profinjenosti u vaš dom.

Zlatna je inače najdragocjenija boja među bojama i predstavlja moć, vlast, uspjeh i trijumf. Zlatnu nijansu najčešće povezujemo s obiljem, blagostanjem, luksuzom, kvalitetom, prestižom i elegancijom stoga su ove čaše idealan izbor za blagdanski period, ponajviše za ulazak u novu godinu.

 Next čaše Margot
Next čaše Margot – €28

U aktualnoj ponudi brenda Next pronašli smo jednako predivne zlatne čaše i u nešto drugačijem izdanju. Kupnjom oba seta, vaš će blagdanski stol izgledati kao u najluksuznijem kafiću ili restoranu i vaše će goste ostaviti bez riječi.