FOTO by Instagram @faina_yarnails / @jilliandomme03 / @jeanettee_nails

Ljepota

Zaboravite na tople nijanse i neutralne tonove! Mint zelena je vladarica sezone!

Daria Lovrić 24. travnja 2023.

Najpopularnija pastelna nijansa preuzima glavnu riječ!

Već je opće poznato da u proljetnom periodu najčešće nosimo nježne pastelne tonove. Ipak više preferirano one s toplim tonovima poput ružičaste, žute i ljubičaste, dok se u ljetnom periodu okrećemo onim hladnijim poput plave i zelene.

Ipak, popularnost tirkiznih i zelenih tonova toliko je dominantna da su zavladale nail salonima već sada, posebice mint zelena.

Mint green nokti kao savršen odgovor

Ako tražite inspiraciju za svježu i modernu boju noktiju, mint zelena je savršena nijansa za vas. Ova svjetlozelena nijansa idealna je za proljeće i ljeto, a odlično stoji na svim tonovima kože.

Osim toga, postoji mnogo načina na koje možete isfurati svoje mint zelene nokte, bilo da želite jednostavnu i chic manikuru ili nešto odvažnije i hrabrije.

Kako bismo vas inspirirali, pronašli smo nekoliko najljepših manikura u ovoj odvažnoj nijansi koja je preplavila društvene mreže.

Preferirate li klasičan i minimalistički dizajn, svoje kratke noktiće jednostavno pobojajte ovom efektnom nijansom, a za kreativniju i umjetničku manikuru poigrajte se mint zelenim nail artom.

Postoje beskrajne mogućnosti kada su u pitanju menta zeleni nokti, tako da stvarno možete pustiti mašti na volju. S obzirom na to da se nalazimo u proljetnom periodu poigrajte se cvjetnim motivima ili zelenom francuskom manikurom.

Ova boja uistinu paše na sve odjevne kombinacije i zasigurno će vam izmamiti osmijeh na lice svaki put kada vam pogled padne na vaše prekrasne noktiće.

Zelenoj se pripisuju umirujuća svojstva, a istovremeno unosi dašak svježine u vaš outfit. Nadamo se da so vas inspirirali i da će vaš idući posjet nail salonu rezultirati mint manikurom!