FOTO by Zara

Moda

Zablistajte u večernjoj eleganciji uz ljubičasti kombinezon iz Zare

Krešimir Šustić 04. rujna 2020.

Kombinacija koja izgleda poput spoja kombinezona i blejzera osvojila nas je na prvu

Nakon što smo ljetos uživali u otvorenim komadima iz svijeta odjeće i obuće, vrijeme je da se prebacimo na one zatvorenije modele omiljenih stvarčica kako bismo se lakše prilagodili vremenu koje nam dolazi.

Tako su se naveliko počeli mijenjati materijali koje nalazimo u našim ormarima, a u trgovine su pristigle mnogobrojne bezvremenske modne ikone poput kožnih jakni, gležnjača, ali i omiljenog odabira u raznim prigodama, kombinezona.

Urbani Stradivaius blejzeri zbog kojih se veselimo slojevitom odijevanju

Dizajn im se nije naveliko promijenio, no transformirali su se u primjerke koje s lakoćom možemo nositi u hladnijim jutarnjim i večernjim, kao i u toplijim popodnevnim satima.

Mnogi brendovi su ih uvrstili u svoje šarolike ponude, no nama je za oko zapeo jedan kojeg smo pronašli na web shopu Zara i istog se trena zaljubili u njegovo postojanje.

Dolazi u upečatljivoj nijansi ljubičaste boje, koja će zasigurno unijeti dozu radosti u tmurne sive dane, a krase ga džepovi s bočnih strana, gumbi u zlatnoj boji i nabrani rukavi.

Izgleda kao spoj blejzera i klasičnog kombinezona, zbog čega ga s lakoćom možemo nositi i u dnevnim lookovima uz tenisice, svečanim prigodama uz salonke ili u kombinaciji s gležnjačama i visokim čizmama.

Svaki put kada ga odlučimo uvrstiti u našu modnu priču neće proći nezapaženo, ali smo sigurni u to da će nam unijeti dozu elegancije i šarma gdje god da krenemo.

Ukoliko vam se sviđa, možete ga nabaviti u najbližoj Zara poslovnici ili na LINKU po cijeni od 399,90 kuna.