Zablistajte sa svilenkastom kožom uz NIVEA Protect&Shave liniju

Viktoria Šafranić 13. travnja 2017.

Duži i topliji dani, tople zrake sunca i cvijeće u punom cvatu - da, stiglo nam je proljeće!

Proljetni dani uvijek u nama bude novu energiju i želju za svojevrsnim buđenjem duha i tijela, a to je idealno vrijeme za početak sezone svilenkaste i njegovane kože. Kako bi koža zasjala u punom sjaju i bila spremna za svakodnevne poglede tu je idealan saveznik – NIVEA Protect&Shave brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama.

Svaka žena teži savršenstvu, posebno kada je vanjski izgled u pitanju, što brigu o njezi kože čini jednim od glavnih prioriteta. Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege, a zbog uštede vremena preferiraju mokro brijanje. No svako brijanje za kožu znači stres. NIVEA je u tom segmentu s Protect&Shave linijom čija glavna zvijezda je brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama, napravila iskorak te pružila optimalno rješenje – nježno i temeljito uklanjanje dlačica u kombinaciji s njegom i zaštitom kože uz pristupačnu cijenu. Ovaj jedinstveni brijač sadrži set od 3 zamjenske oštrice koje su izrađene od kvalitetnog materijala vrlo elegantnog dizajna, a ergonomska ručka osigurava sigurno klizanje brijača po koži.

Posebni jastučić za njegu sadrži aloe veru, pantenol i Eucerit, ključni sastojak legendarne NIVEA kreme, koji pružaju trenutačnu njegu i hidrataciju. Kako bi brijanje bilo što ugodnije, bez obzira na to koliko vam se žuri, uvijek koristite gel ili pjenu za brijanje. NIVEA Protect&Shave gel za brijanje stvara zaštitni sloj na koži i omogućavaju britvici da lakše klizi te sadrži njegujuće sastojke poput ekstrakta magnolije, kamilice i vitamina E koji sprečavaju moguće ozljede kože, crvenilo i prištiće te omogućavaju uživanje u besprijekorno glatkoj i svilenkastoj koži.

Njega kože izvana daje najbolje rezultate u kombinaciji s njegom iznutra. Idealna kombinacija su orašasti plodovi, sezonsko voće i povrće te puno vode. Orašasti plodovi poput badema sadrže esencijalne masne kiseline i antioksidanse koji pomažu u održavanju zdrave i blistave kože, poboljšavaju profil lipida koji su zaslužni za održavanje vlažnosti kože, a s druge strane djeluju na apetit. Možete ih kombinirati u ukusnoj voćnoj salati, kao zdrave grickalice između obroka ili kao dodatak jelima. S druge strane, veliki unos voća u organizam znači i veći unos vitamina, što itekako poboljšava elastičnost kože i poboljšava njezine zaštitne funkcije. Kombinirajte više vrsta voća, najbolji odabir je bobičasto, ali i „klasično“ voće poput jabuka, kruški i banana ne treba u potpunosti izostaviti.

Voćne salate idealne su za sve toplije dane, a osim vitamina pune su vode koje su izvrsne za hidrataciju. Kako naše tijelo čini čak 90% vode, potrebno je voditi računa da naše tijelo redovito treba hidrataciju, stoga se pobrinite da uz voće vaš nezaobilazni dodatak bude i bočica s vodom. Zapamtite – hidratacijom koža ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posljedice starenja, a voda u koži ima i dodatnu funkciju – pospješuje njenu zaštitnu ulogu. Dobro hidratizirana koža djeluje čvrsto i svježe, a brže zacjeljuje od oštećene. Sretna dobitnica NIVEA Protect&Shave linije je Iva Šunjić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Posvetite vremena njezi kože i pripremite ju za proljetne dane pred vama. NIVEA Protect&Shave linija vaš je idealan saveznik u tome.

NIVEA PROTECT & SHAVE brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama

Inovativni brijač s jedinstvenim NIVEA mirisom omogućava izuzetno nježno i precizno brijanje. Pokretljivi zglob sa 5 kvalitetnih oštrica elegantnog dizajna, optimalno se prilagođava svakoj konturi tijela, a jastučić za njegu s Euceritom – posebnim sastojkom NIVEA kreme kožu njeguje već tijekom brijanja. Tehnika s klikom omogućava jednostavnu zamjenu britvica i sigurno korištenje. Ergonomska ručka osigurava sigurno klizenje brijača po koži i za vrijeme tuširanja. Za glatku i njegovanu kožu.

MPC (brijač i 3 zamjenske oštrice): 62,90 kn.

NOVO! NIVEA Protect&Shave zamjenske oštrice (6 kom)

Pakiranje sa zamjenskim oštricama za Protect&Shave britvicu s pokretljivim zglobom i izmjenjivim oštricama. Zamjenske oštrice sadrže NIVEA jastučić za njegu kože s Euceritom, posebni sastojak NIVEA kreme koji stvara klizni sloj na koži. Za osjećaj nježne i glatke kože.

MPC (6 zamjenskih oštrica): 85 kn.

NIVEA PROTECT & SHAVE gel za brijanje

Kremasti gel s njegujućim vitaminom E i ekstraktima kamilice i magnolije stvara zaštitni sloj na koži te omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula štiti kožu od nadraživanja i čini ju glatkom.

Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 29,90 kn.

 

U suradnji s Niveom, jednu sretnu natjecateljicu darujemo s NIVEA Protect&Shave linijom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.