FOTO by Instagram @anita__dujic

Poznati

„Zabava za cijelu obitelj“ – kad se seka zaigra i crta po pelenama

Daria Lovrić 29. rujna 2023.

Preslatka objava raznježila pratitelje na društvenim mrežama!

Anita Dujić, bivša je manekenka i poznata dizajnerica nakita i dekoraterka seta. Sredinom travnja postala je po drugi puta majka djevojčice po imenu Ella Skye, a malenoj sestrici posebno se razveselila starija kćerkica Lily.

Otkako se sa suprugom Duncanom i kćerkicom Lily uselila u novi dom, nerijetko svoje obožavatelje oduševljava fotografijama i snimkama koje otkrivaju kako je uredila stan, modnim kombinacijama i preslatkim fotografijama djevojčica.

Anita je ovog puta na svom Instagram profilu podijelila simpatične fotografije kćerkica koje pokazuju na koji se način Lilly zabavlja i igra sa sestricom Ellom. Malena Lilly vrlo je kreativna i umjesto po papiru odlučila je seki crtati po pelenama.

Simpatična fotografija prikazuje njihova imena te okvir ukrašen srcima i cvijećem „Zabava za cijelu obitelj“ – napisala je Anita ispod objave i objasnila da Lilly crta po pelenama kada ona ne gleda.

Objava je raznježila pratitelje i u kratkom roku je skupila mnoštvo komentara. Sestrinski odnos je zaista poseban, a to pokazuje i ova fotografija.

Anita Dujić u Velikoj Britaniji izrekla sudbonosno “DA”

Podsjetimo, Anita Dujić se za dugogodišnjeg partnera Duncana Broadfoota udala u prosincu 2020. Vjenčanje je održano u Glasgowu, a godinu dana prije, dobili su i prvu kćerkicu Lily koja je rođena u Petrovoj bolnici u Zagrebu.