FOTO by PR

Zabava

Zabava se vraća na Plato Gradec – počinje Baš Naš festival!

PR 02. lipnja 2021.

Koncerti i festivalsko ljeto na najljepšoj pozornici u gradu

Najpoznatija festivalska lokacija u Zagrebu i ove će sezone zaživjeti u bojama ljeta uz pregršt zabave i iznenađenja na Baš Naš festivalu u Klovićevim dvorima.

Od 8. do 27. lipnja na samom krovu grada, dobru zabavu i poseban gastro doživljaj garantiraju vrhunska ponuda street food specijaliteta, nagrađivani barmeni sa svojim recepturama omiljenih ljetnih pića, nastupi poznatih DJ-a, te dugo očekivani koncerti.

Posjetitelje će zasigurno razveseliti nastupi Vojka V, Nene Belana & The Fiumensa te Cubisma, a mogu očekivati i brojne goste iznenađenja.

Baš Naš festival 8. lipnja na platou Gradec otvorit će svojim nastupom Ante Gelo band uz pratnju izvrsnih pjevača Alena Đurasa i Ive Ajduković.

Svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak najzabavnijeg festivala čije će maštovito uređenje i ove godine osvojiti posjetitelje.

Prepoznatljivi rooftop barovi, lounge zone i hit lokacija na kojoj nastaju najljepše fotografije s pogledom na katedralu, ove će godine osvanuti u duhu prave ljetne oaze u središtu grada.

Tijekom 20 dana, ova će lokacija biti najzabavnije mjesto za izlazak nakon posla, druženje u opuštenoj atmosferi uz slasne zalogaje ili večernji izlazak uz zvukove, mirise i okuse ljeta.

Već prvog vikenda nakon otvorenja, u petak 11. lipnja, atmosferu na platou Gradec podići će Vojko V s dobro poznatim hitovima „Pasta Italiana“, „Kako to“, „Zovi čovika“.

Sljedećeg vikenda, 18. lipnja, nastupit će svima omiljeni Neno Belan & The Fiumens, a samo dan kasnije 19. lipnja posjetitelje će rasplesati Cubismo dobro poznatim ljetnim hitovima.

U rooftop barovima, chill zonama, najljepšoj vrtnoj oazi i odličnoj gastronomskoj ponudi posjetitelji će moći uživati svakog dana do 27. lipnja.

Sva događanja i koncerti na Baš Naš festivalu besplatni su za posjetitelje,a informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama Facebook i Instagram.