Zabava

Za vrijeme samoizolacije bacanje smeća jedina je prilika da pokažemo svoje fancy krpice

admin 06. travnja 2020.

Nekada smo smeće bacali u pidžami i papučama, a danas je to aktivnost za koju oblačimo najbolje haljine

Suočeni sa samoizolacijama i karantenama izlazak iz svog doma sveo se na minimum i ovih dana cijenimo svaki korak proveden na ulici. Trenirke i obične majice postale su glavni odjevni predmeti, a fancy odjeća skriva se u ormaru i čeka svoje bolje dane.

Izlazak i bacanje smeća oduvijek je predstavljalo muku koju smo odrađivali usput, ponekad u papučama i pidžami, ali situacija u kojoj smo se našli ovu aktivnost pretvorila je u luksuz za koji koristimo svoje najbolje krpice.

Zatvoreni u svojim domovima svi pronalazimo kreativne načine kako skratiti dane, a jedna žena iz Australije pokrenula je Instagram trend koji spaja ugodno s korisnim.

Danielle Askew obukla je svoju najbolju haljinu, pronašla najsjajniju tijaru, okitila svoju kantu i u stilu princeze Else odšpancirala baciti smeće.

Fotografiju je postavila na Instagram i u kratkom vremenu dobila brojne komentare koji su pohvalili ovu kreativnu ideju.

Nadamo se da ova situacija sa samoizolacijom neće još dugo trajati i da ćemo svoje najbolje haljine ipak odijevati za neke druge prilike, a ne samo za izlazak do kante za smeće.