FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Za svakodnevnu eleganciju biramo karirani pončo džemper s potpisom Tommy Hilfigera

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Spoj dviju modnih poslastica u neodoljivom crveno-plavom ruhu

Zimske kolekcije koje su zasjale na policama i omiljenih high street trgovina, vratile su neke od klasika za kojima posežemo prilikom niskih temperatura prigodnih za najhladnije godišnje doba.

Naravno, dominiraju topliji i pleteni komadi koji nam pomažu da prilikom izlaska iz naših kuća ostanemo ugrijani, ali da pritom izgledamo stylish i trendi.

Na modnom radaru su se pronašli i popularni božićni motivi koje nikako ne možemo izbjeći u ovo blagdansko vrijeme, ali i bezvremenski upečatljivi karirani uzorak.

Za njega slobodno možemo reći kako našim modnim kombinacijama daje dozu elegancije i sofisticiranosti, pa je tako čest izbor u poslovnim i malo svečanijim prilikama.

Američki modni mogul, Tommy Hilfiger u svojoj ponudi nam nudi pregršt zanimljivih primjeraka iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, no nama je za oko zapeo jedan poseban.

Radi se o spoju pletenog favorita džempera i svestranog ponča koji dolazi u spomenutom uzorku obojen u crvenu i plavu boju, tipičnih za ovaj brend.

Odličan model koji će uvijek biti u centru pažnje možemo nositi kao bazični komad uz skinny jeans traperice, tajice ili suknje, ali i kao dodatak prilikom odlaska u grad na kavu.

Sigurni smo kako bismo ga voljeli vidjeti ispod božićnog drvca kao savršen poklon koji se može nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupnjom putem LINKA.