FOTO by H&M

Moda

Za stylish jutarnju tjelovježbu biramo Zara puderasto rozi kombinezon

Krešimir Šustić 02. lipnja 2020.

Neka dan započne s elegantno-sportskim komadom!

Zvono alarma koje nas budi ranom zorom jednostavno ne podnosimo, no to nas tjera da se dignemo iz kreveta i sa smiješkom uplovimo u nove pobjede i uhvatimo prilike koje nam donosi svaki novi dan.

Cool i elegantne! Zara prošivene ravne sandale za bezbrižno ljeto

Mnogima od nas ne pada na pamet odmah nakon ustajanja krenuti s tjelovježbom, jer većinu puta se samo na brzaka spremimo i uputimo na posao, bez da smo učinili nešto dobro za nas same.

No uistinu je potrebno odvojiti barem desetak minuta za sebe, kako bi na zdrav način razbudili tijelo i um, te tako krenuli u osvajanje svijeta, a najbitnije od svega osjećali se dobro i vidjeli pozitivne rezultate koje nam donosi.

Možda vas potakne pomisao da jutarnje razgibavanje i trčanje zavolite iz sveg srca, s obzirom na to da smo pronašli kombinezon u kojem možemo raditi nešto dobro za svoje tijelo i pritom izgledati stylish.

Puderasto rozi ljepotan, dolazi nam iz Zare i napravljen je od laganog materijala koji se prilagođava silueti tijela, pa je tako savršen za sportske aktivnosti i praćenje fizičkog napretka koji postižemo svakim novim danom.

Po super odličnoj cijeni od samo 139,90 kuna, klikom na LINK može postati vaš jutarnji saveznik u pobjeđivanju vas samih i jačanju vašeg duha.