Moda

Za sjajne dane pod suncem!

admin 06. svibnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Zatvorite oči i zamislite scenarij…Subotnja je večer, iza vas je odličan radni tjedan, završile ste sa svim obavezama i zadacima, večeras je koncert omiljene strane pjevačice koji čekate već mjesecima, osjećate uzbuđenje i dobru energiju koja fluidno kola vama i vašim okruženjem.

Pritom lagano pijuckate Martini Bianco, izašle ste svježe iz tuša i još je jedino preostalo ono slatko zadovoljstvo, prije svakog izlaska – odlučiti što odjenuti! (naravno, ne trebam ni napomenuti da je u ovom savršenom scenariju COVID-19 samo stara, gorka priča koja je ostala negdje daleko iza nas).

Stojite ispred ormara, pogledom skenirate vješalice i za oko vam zapne nešto sjajno, blještavo, svjetlucavo. Posegnete za time i po zidovima se oko vas rasuje refleksija srebrnih šljokica sa haljine, koja istog trena postaje izbor odjevne kombinacije te večeri!

A sad otvorite oči i vratimo se u stvarnost.

COVID-19 je još uvijek sveprisutan, no sjetimo se da same stvaramo svoju percepciju svijeta i stvarnosti. Pa, zašto onda ne bismo u život vratile malo šljokica i glamura?

Jednako tako razmišljaju i dizajneri vodećih svjetskih modnih kuća, koje su na svojim revijama (nažalost, zasad samo virtualnim) plasirali šljokičasti glamur u kombinacije koje više nisu rezervirane samo za noć, već i za dan.

Sjaj su rasule po pistama Marca Jacobsa, Emporio Armanija, Fendija,… Pogledajte naš izbor, izaberite nešto šljokičasto, upotrijebite malo mašte i kreativnosti, uparite ekstravagantno sa nekim basic komadom i dobile ste savršenu kombinaciju za zasjati ispod proljetnog sunca!