FOTO by Anthénea

Putovanja

Za “samo” 535,000$ možete imati ovaj luksuzni plutajući raj!

admin 29. srpnja 2020.

Mjesto na kojem bismo se doživotno usidrili...

Svi smo se našli u situaciji kada na plaži nismo mogli pronaći slobodno mjesto koje bi nam pružilo prijeko potreban mir i opuštanje bez buke i galame ostalih turista. Sve više avanturista izazov pronalazi u potrazi za mirnom plažom i spremni su “pronjuškati” svaki kutak svoje destinacije kako bi pronašli onaj savršeni.

Oni sretnici koji posjeduju neku vrstu motornog plovila imaju priliku otići na osamljeni otok ili se usidriti negdje daleko od obale te odabrati mjesto koje im najviše odgovara. Kako živimo u vremenu u kojem inovacije i “nešto novo” privlači puno pozornosti, iz Francuske nam dolazi luksuzni plutajući raj koji će postaviti nove standarde na polju nautičkog turizma.

Anthénea.com
Anthénea.com

Anthénea je plutajuća, mobilna kuća koja će svaku plovidbu pretvoriti u luksuzno putovanje, a francuski dizajneri pobrinuli su se da svaki detalj interijera odiše romantičnim futurizmom. 

Anthénea.com
Anthénea.com

Osim dizajna Anthénea se može pohvaliti maksimalnom održivošću i brigom za okoliš. Uz solarno napajanje unutar sistema nalaze se filteri koji u more izbacuju samo čistu vodu.

Dragulj” dizajna predstavlja krov koji se transformira u terasu sa suncobranom koja pruža najljepši pogled na more.

Iako za standard jednog Francuza 535,000$ ne predstavlja problem prilikom kupnje ovakvog luksuza, za sve one koji na taj standard nisu navikli postoji i mogućnost iznajmljivanja po cijeni od 336$ za noć.

Više informacija i detalja o ovom plutajućem raju pogledajte na službenoj Anthénea stranici.